Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αποχώρηση Μ. Σιατούνη και Στ. Ασσαριώτη από τη Matrix

Πηγή: insuranceworld.gr 
Μετά την αποχώρηση τους οι δύο μέτοχοι πιθανό είναι να επαναδραστηριοποιηθούν στη μεσιτική αντασφαλιστική αγορά μέσα από νέα σχήματα

Αποχώρησαν από τη διοίκηση οι δύο από τους τέσσερις μετόχους της Μatrix Insurance and Reinsurance Brokers, κ.κ. Μανώλης Σιατούνης και Στέλιος Ασσαριώτης, οι οποίοι κατείχαν συνολικά το 25% των μετοχών της εταιρείας, λόγω διάστασης απόψεων ως προς τη στρατηγική κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η Matrix.

Οι αποχωρήσαντες μέτοχοι παραιτήθηκαν από τη Διοίκηση και ειδοποίησαν (μέσω εξωδίκου, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας) τους άλλους δύο μετόχους της εταιρίας, κ.κ. Δημήτρη Τσεσμετζόγλου και Gerry Tighe ότι προτίθενται να πουλήσουν τις μετοχές τους. Οι μέτοχοι αυτοί έχουν δικαίωμα προτίμησης έως τις 3 Αυγούστου. 


Εάν παρέλθει το διάστημα αυτό, οι μέτοχοι που προτίθενται να πουλήσουν τις μετοχές τους θα έχουν το δικαίωμα να τις πουλήσουν στην ελεύθερη αγορά. Οι ενδιαφερόμενοι είναι ήδη πολλοί.

Μετά την αποχώρηση τους οι κ.κ. Μανώλης Σιατούνης και Στέλιος Ασσαριώτης πιθανολογείται ότι θα επαναδραστηριοποιηθούν στη μεσιτική αντασφαλιστική αγορά μέσα από νέα σχήματα.

Θυμίζουμε ότι η Μatrix δραστηριοποιείται εδώ και 8 χρόνια στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα παρέχει αντασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλες σχεδόν τις βαλκανικές χώρες, αλλά και στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου