Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός του δυναμικού της ΤτΕ ο Ι. Βάσης

Πηγή: insuranceworld.gr
Δε θα συμμετάσχει ο κ. Ιωάννης Βάσης, πρώην γενικός διευθυντής της ΕπΕΙΑ στο εποπτικό έργο της ΤτΕ
 
Εκτός του δυναμικού της νέας αρχής εποπτείας της ασφαλιστικής αγοράς που λειτουργεί στην ΤτΕ φαίνεται ότι θα είναι ο κ. Ιωάννης Βάσης, πρώην γενικός διευθυντής της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βάσης φέρεται να μην δέχθηκε τελικά να μετακινηθεί στην ΤτΕ, ενδεχομένως με την προοπτική να ιδιωτεύσει.
Πρόκειται για εξέλιξη η οποία εφόσον επιβεβαιωθεί και επισήμως αναμένεται ότι θα δημιουργήσει ένα κενό που θα πρέπει να καλύψει η νέα εποπτική αρχή προκειμένου να προχωρήσει στις πρώτες παρεμβάσεις της στην αγορά.

Ο κ. Βάσης στέλεχος επί σειρά ετών στην ασφαλιστική αγορά και με εμπειρία στο εποπτικό έργο εθεωρείτο ως βασικός παράγοντας για την γρήγορη εκκίνηση του εποπτικού έργου της ΤτΕ .

Πιθανολογείται ότι η ΤτΕ θα επαναπροκηρύξει την κενή θέση που αφήνει ο κ. Βάσης στο μηχανισμό της εκτός αν υπάρξει κάποια εσωτερική μετακίνηση στελέχους.

2 σχόλια:

  1. Προφανώς ο βάσης ήταν συναυτουργός του χονδρό-πετσου σο κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ. Αυτός μετανοεί για το έγκλημά του ή ακολουθεί το πρότυπο του χονδρό-πετσου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ο οποιοσδήποτε, Κύριε Ανώνυμε, σας οφείλει και συγγνώμη για το κλείσιμο του "Υγιέστατου" Ομίλου σας?

    Λύσατε τα προβλήματά σας και ψάχνετε τώρα για τους αυτουργούς?

    Αιδώς αχρείοι .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή