Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συμμετοχή Γ. Πέτσα στο ΔΣ της ΕΑΕΕ

Πηγή: insuranceworld.gr
 Με προσκεκλημένο τον τέως πρόεδρο της ΕπΕΙΑ, κ. Γιώργο Πέτσα, συνεργάζεται  το ΔΣ της ΕΑΕΕ.

Όπως αναφέρουν πηγές του iw η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τον κ. Γ. Πέτσα να συμμετάσχει στο χθεσινό ΔΣ, προκειμένου να συζητήσει μαζί του τα φλέγοντα ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς και κυρίως να ακούσει τις απόψεις του για αυτά.
 
Η Ένωση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, θα ευχαριστήσει τον κ. Γ.Πέτσα για τη συμβολή του στην εξυγίανση της αγοράς, καθώς και για τη συνεργασία που είχαν τα τέσσερα χρόνια, που ο κ. Πέτσας ηγήθηκε της ΕπΕΙΑ. 

Από την πλευρά του ο τέως πρόεδρος της ΕπΕΙΑ θα επισημάνει μία σειρά ζητήματα, που αφορούν στην εποπτεία, στην εικόνα που κείνος έχει διαμορφώσει για την ασφαλιστική αγορά, τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει ο κλάδος τα επόμενα χρόνια, πως θα μπορέσει να οδηγηθεί σε πλήρη εξυγίανση και βέβαια στις προοπτικές, που θα διανοιχθούν για την ασφαλιστική βιομηχανία, εφόσον η χώρα εξέλθει της οικονομικής κρίσης. 

5 σχόλια:

  1. Έχουν ακόμη σε εκτίμηση τον Ηρώδη μας (συγνώμη τον πέτσα), ο οποίος παραμένει αμετανότητα χορδρό-πετσος. Η Υβρις στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά τους έκανε τη δουλειά ο πέτσας. Αυτός ο αλήτης διαταγές ασφαλιστικών εκτέλεσε που ήθελαν να κάνουν πλιάτσικο στα υγειή συμβόλαια και να δείξουν τζίρους και κέρδη. Είναι δυνατόν να μην τον έχουν σε εκτίμηση???!!!!

    ωστόσο μην ξεχνάει ο κύριος προδότης ότι τη προδοσία όλοι την θέλουν. Το προδότη κανένας. Άντε κύριε πέτσα στο περιθώριο μαζί με τα κολλητάρια σου τα άλλα φυντάνια παπαθανασίου/άλογοσκούφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΑΕΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ κ ΠΕΤΣΑ.
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΠΕΤΣΑ.
    ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ COMMERCIAL.TΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ Ο κ ΠΕΤΣΑΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΣ . Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το ποσοστό που έχει ο Πέτσας στη Eurostar δε μιλάει κανείς;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατανοήστε έστω & αργά πως η δουλειά της ΕΑΕΕ είναι το ξεπάστρεμα των μικρών εταιριών όπως & το έμμεσο ξεπαστρεμα των διαμεσολαβούντων.
    Των διαμεσολαβούντων, γιατί κατά τα off the record λεγόμενα υψηλά ιστάμενα στελεχών, θέλουν να έχουν απευθειας εισπραξεις.

    Άρα λοιπον γιατι παραξενευεστε που καλεσαν την Κυρία Πέτσα?

    Αφού έτσι κι αλλιώς ούτε η ΕΑΑΕ εχει πέτσα πάνω της & φιλότιμο.

    Οι μοναδικοί που ίσως μπορούσαν να κάνουν κουμάντο & να καθαρίσουν την κόπρο του αυγείου είναι οι γιαννιωτέοι αλλά οι άνθρωποι κουμαντάρουν έξυπνα & νοικοκυρεμενα 30 τόσα χρόνια το δικο τους μαγαζι δεν εχουν περισσευμα χρονου για τελετες & κουφιες δημοσιες σχεσεις.

    Θα μου πεις που κολλανε οι Γιαννιωτεοι.
    Ελα ντε?

    Μηπως ξεχνατε πως ειναι εκτος ΕΑΕΕ?

    Βεβαια κ αυτους τους εχουν πρηξει να ξαναμπουν.

    Μακαρι απο τη μια μπας & ακουστει καμια σοβαρη προταση στο γκετο της ΕΑΕΕ που μας εφαγαν τη ζωη οι Ψωμιαδηδες οι Μπραβοι ξενοφερτοι Λουδοβίκοι, φιρφιρηδες λουλουδες & άλλαι δημοκρατικαι δυναμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή