Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Πρώτη Ασφαλιστική: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου




Tην Τρίτη 20.7.2010 κατατέθηκαν 15.000.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της Proton Bank που χορήγησε σχετικό δάνειο για την συμμετοχή της εταιρείας ΕΒΗΜΑ Μεσίτες Ασφαλίσεων* στην ισόποση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει αποφασισθεί στην Πρώτη Ασφαλιστική. Αναμένονται οι τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της.

Σημαντική εξέλιξη επίσης είναι πως η Proton Bank παραχώρησε στην Πρώτη Ασφαλιστική την διαχείριση του Bancassurance, ενδυναμώνοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. 

«Ξεκινά από σήμερα μια νέα εποχή για την Πρώτη Ασφαλιστική η οποία θα κερδίσει επάξια το στοίχημα της παραγωγικής ανάπτυξης στην Ελληνική ασφαλιστική πραγματικότητα» δηλώνουν οι νέοι μέτοχοι της εταιρείας. 

Νεοσυσταθείσα εταιρεία ασφαλιστών και πρακτόρων, συνεργατών της Πρώτης Ασφαλιστικής. Συμμετέχουν οι κ.κ Βασίλειος Λιάγκας, Επαμεινώνδας Τσαουρδάς, Μάρκος Κατσουλάκης, Ηλίας Σκανδάλης, Μαργαρίτα Δημητρίου.

Πηγή: Hμερησία

1 σχόλιο:

  1. ...KALH EPITYXIA...MPRABO SAS...
    MONO ETSI THA "SOKARISTOYN" OI MEGALOI KAI ...DEN THA TOYS BGOYNE TA SXEDIA ...NA KANOUN THN ELLHNIKH AGORA ...TSIFLIKI TOUS.!!
    ...KAI OI ASFALISTES NA YPOSTHRIZOUN TETOIES ETAIREIES...GIA TO KALO MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή