Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Υφυπουργός & ΕΠΕΙΑ


Καθυστερεί ο αρμόδιος Υφυπουργός Φ. Σαχινίδης να ασχοληθεί σε βάθος με την επίλυση της Ομαλής Λειτουργίας της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Δεν μπορεί η ΕΠΕΙΑ να περιμένει στην… ουρά για να ασχοληθεί μαζί της ο αρμόδιος Υφυπουργός. Η ΕΠΕΙΑ εκπροσωπεί τα Συμφέροντα εκατομμυρίων Ασφαλισμένων Ελλήνων Πολιτών και 35.000 εργαζομένων στην Ιδιωτική Ασφάλιση. Θέλει ιδιαίτερη σκέψη στο συγκεκριμένο θέμα των 5 Εταιρείων και της C.V. να επιστρατεύσουν προηγούμενα Στελέχη που η προηγούμενη Διοίκηση απομάκρυνε επειδή δεν ήθελαν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στις διάφορες αμφισβητούμενες Ενέργειες των εν λόγω Εταιρείων; Και οι οποίοι γνωρίζουν «Πράματα & Θάματα» που εντός ολίγων ωρών μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ασφαλισμένοι και οι Εργαζόμενοι; Τα συγκεκριμένα άτομα θα μπορούσαν να περιγράψουν με λεπτομέρεια πώς θα μπορούσε να κινηθεί ο Επόπτης προκειμένου να επαναλειτουργήσει ομαλά η Εταιρεία και να πάψουν να ταλαιπωρούνται οι Ασφαλισμένοι και οι Εργαζόμενοι.


Ένα πράγμα ρωτούν συχνά οι Ασφαλιστές το Ε.Μ. και το I.D.: «Ακούμε ότι αποδεσμεύονται Κεφάλαια για ορισμένες Ανάγκες της C.V., αλλά δεν ακούμε να γίνεται το ίδιο με τις δύο Ασπίς! Γιατί άραγε;».

Πηγή: Insurancedaily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου