Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οι "μαύροι" συνεργάτες ανακόπτουν την συλλογική πρόοδο της αγοράς

Σχετική εικόνα

Η ασφαλιστική αγορά εξελίσσεται και αναπτύσσεται.

Παρά την χιλιοειπωμένη –σχετική- στασιμότητα, το ασφαλιστικό προϊόν αρχίζει να αναγνωρίζεται από τους πολίτες , έχει αναχθεί σε πραγματική ανάγκη, ξεπερνά, τα κάποτε, όρια της πολυτέλειας και εισάγεται όλο και περισσότερο στην αστική καθημερινότητα.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα αγαπητοί μου ζούμε σε μια "ειδική κατάσταση". Όπου τα πάντα ρεί.
    Τα πάντα μεταβάλλονται συνεχώς και οι μορφές των πραγμάτων εναλλάσσονται.

    Ζούμε πάλι μετά από τόσους αιώνες, τις Ηρακλείτειες έννοιες αυτές του
    Ηρακλείτου του Εφέσιου του Έλληνα προσωκρατικού φιλόσοφου που έζησε τον 6ο με 5ο π. Χ. αιώνα στην Έφεσο, της Μικράς Ασίας.
    Έννοιες που εκφράζουν την κοσμική κοινωνική οικονομική αστάθεια και μεταλλαγή.
    Και που τις ζούμε δυστυχώς και πάλι τώρα.

    Πέρα της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας , της ανεργίας και των άλλων δεινών εδώ του κόσμου, που δεν περισσεύουν λεφτά ούτε και για την επιβίωση ακόμη σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, συζητάμε και ζητάμε το πως θα μπορέσει να σκεφτεί, να "καταλάβει" και να ενδιαφερθεί ο Ελληνας και για σύναψη συμβολαίων ιδιωτικής ασφάλισης ειδικά στον χώρο της υγείας.

    Τέλος πάντων !!!.

    Και ότι το κύριο πρόβλημα και η έγνοια του κόσμου σήμερα είναι να του κάνει ο ασφαλιστής την ανάλυση των αναγκών του ή να τον πείσει να αρχίσει να αναγνωρίζει οτι έχει πραγματική ανάγκη την ασφάλιση
    και όχι το πως θα επιβιώσει με την ανεργία , τις περικοπές μισθών και συντάξεων και την επιδρομή του κράτους στα εισοδήματα του.. !!!


    Και για ποιους ασφαλιστές συζητάτε ότι έχουν την εμπειρία να καθοδηγήσουν τον καταναλωτή στην ανάλυση των αναγκών του?

    Για μήπως απο αυτούς που με το κόλπο της "στρατολόγησης" απελπισμένων άνεργων νέων, μέσω αγγελιών της “Χρυσής Ευκαιρίας” το ίδιο και η "στρατολόγηση" δασκάλων, καθηγητών, αστυνομικών, διαφόρων άλλων δημοσίων υπαλλήλων, συνταξιούχων , η την κόρη της φουρνάρισσας και της ΕΒΓΑ της γειτονιάς, της γραμματέως του συνεργείου αυτοκινήτων, ακόμα και την κομμώτρια?.

    Όλοι τους αυτοί μέσα στην οικονομική τους δυσπραγία κυνηγούν το ότι οτιδήποτε για το έξτρα τους εισόδημα ή το εισόδημα της επιβίωσής τους ή συμπλήρωσης της πενιχρής τους σύνταξης.

    Και γίνονται αυτοί ή βαπτίζονται "ως ασφαλιστές" μετά από μια ταχύρυθμη εκπαίδευση και όχι βέβαια μέσα από τα επίσημα κανάλια εκπαίδευσης αλλά από τον καθε μάνατζερ υποκαταστήματος, ή απο τον μεγαλοασφαλιστή .

    Και μετά βγαίνουν ο καθένας τους από αυτές τις κατηγορίες χωρίς προσωπικό κωδικό ,αλλά με τον κωδικό του "αφεντικού τους" και παριστάνουν τον ασφαλιστή πρώτιστα σε συγγενείς φίλους, σε νυν η πρώην συναδέλφους τους, στους χώρους της δουλειάς τους .

    Και όσο και ότι καταφέρουν ο καθένας τους μέχρι να το βαρεθούνε αυτό το άθλημα και το εγκαταλείψουν.
    Πρακτικές του παρελθόντος που δυστυχώς συνεχίζονται ακόμη .

    Αυτοί λοιπόν θα σταθούν και θα κατευθύνουν σωστά τον κόσμο?

    Αλλά και οι κανονικοί και σωστοί ασφαλιστές τι κάνουν ή τι προσφέρουν παραπάνω σήμερα στην εποχή του διαδικτύου?
    Να θυμούνται τον πελάτη τους μόνο οταν ειναι να πληρώσει την δόση του ασφάλιστρου ή οταν καταλάβουν οτι θα μπορέσουν μέσω αυτού θα βρούν νέους υποψήφιους πελάτες.

    Πέρα αυτών ας το καταλάβουν επι πλέον.

    Οι εξελίξεις και η τεχνολογία έχουν προσπεράσει τις κλασσικές μεθόδους και αυτών μαζί που εργάζονται με αυτές, αλλά μεθόδους μιας άλλης πάλαι εποχής 'όμως,

    Και το κυριότερο χωρίς προστατευτισμούς γιατί αυτοί παρήλθαν.

    Που φυσικά εσείς θέλετε να συνεχίζονται ως ήταν σε καθεστώς προστατευτισμού για εσάς και εις το διηνεκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή