Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Πόσες συνεντεύξεις έχουν δώσει οι ασφαλιστικές στην τηλεόραση;

Εμείς οι ανασφάλιστοι, βλέπουμε από μακριά το συνέδριο της Ύδρας και αδιαφορύμε. Ωραίες οι ενημερώσεις, ενίοτε βαρετές, ωραία τα παρτάκια αλλά η ασφαλιστική αγορά πρέπει να μπει σε ένα νέο κανάλι. Το κανάλι της εξωστρέφειας. Για να αναπτυχθεί η αγορά δεν χρειάζεται μία ενημέρωση και μετά μερικά ουισκάκια στην γραφική Ύδρα, δίπλα από τη θάλασσα.

Χρειάζονται ουσιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν την ιδιωτική ασφάλιση δίπλα στην καθημερινότητα. Δίπλα στους ανασφάλιστους, στους νέους (που εύλογα αδιαφορούν για τα μελλούμενα), στους οικονομικούς μετανάστες, στους άνεργους αλλά και στους ημιαπασχολούμενους. Η εξάπλωση της ιδιωτικής ασφάλισης χρειάζεται να γίνει μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Ποια είναι η παρουσία των ασφαλιστικών εταιρειών εκεί; Πόσες συνεντεύξεις έχουν δώσει; Πόσες φορές έχουν παρουσιάσει τα συνέδριά και τις ημερίδες τους; Με πόσους υπουργούς έχουν συναντηθεί ;
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Διαβάζουμε στην παραπάνω ανάρτηση. ......

    // ..Χρειάζονται ουσιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν την ιδιωτική ασφάλιση δίπλα στην καθημερινότητα.
    Δίπλα στους ανασφάλιστους, στους νέους (που εύλογα αδιαφορούν για τα μελλούμενα), στους οικονομικούς μετανάστες, στους άνεργους αλλά και στους ημι απασχολούμενους.
    Η εξάπλωση της ιδιωτικής ασφάλισης χρειάζεται να γίνει μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου.
    Ποια είναι η παρουσία των ασφαλιστικών εταιρειών εκεί; ..//. ...................

    “Όλα τα λεφτά με όλα τα ρέστα είναι αυτή η ανάρτηση τελικά. ...... Φαίνεται ότι ο συντάκτης της ανάρτησης τα έτσουζε τα ουισκάκια στην Υδρα και αυτός και ......”έγραψε κυριολεκτικά”.
    Μέσω τηλεόρασης ?.
    Μήπως θα χριαστεί και η βοήθεια του Αραβόφωνα παρουσιαστή των καθημερινών ειδήσεων στην ΕΡΤ για τους λαθρομετανάστες?.
    Μήπως να τρέξουν στα διάφορα Hotspot των μεταναστών οι ασφαλιστές και να εξηγήσουν στους μετανάστες την επόμενη μεγάλη ..... < αναγκαιότητα τους > στο ότι πρέπει να κάνουν ιδιωτική ασφάλιση?
    Πέρα των παραπάνω φαιδρών που αναγράφηκαν στην ανάρτηση για τους πρόσφυγες ,στην εποχή της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας , της ανεργίας και των άλλων δεινών εδώ του κόσμου, που δεν του περισσεύουν λεφτά ούτε και για την επιβίωση ακόμη σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, συζητάμε και ζητάμε το πως θα μπορέσει να σκεφτεί και να ενδιαφερθεί ο Ελληνας και για σύναψη συμβολαίων ιδιωτικής ασφάλισης? και όχι το πως θα επιβιώσει με την ανεργία , τις περικοπές μισθών και συντάξεων και την επιδρομή του κράτους στα εισοδήματα του. !!

    Τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή