Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αγωγή 2 εκατ. ευρώ κατά ασφαλιστικής και τουριστικού γραφείου για θανατηφόρο τροχαίο

Xρηματική αποζημίωση συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ, διεκδικεί με αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ένας Ροδίτης, κάτοικος Ιαλυσού, από έναν κάτοικο Απολλώνων, από τουριστικό γραφείο και από ασφαλιστική εταιρεία, για ψυχική οδύνη που υπέστη από το θάνατο των γονέων του σε τροχαίο δυστύχημα.

Στις 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 περίπου, οι γονείς του, αρχικώς ευρισκόμενοι στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Ηρακλειδών, που εφάπτεται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρόδο και ειδικότερα στο ύψος περιφραγμένου οικοπέδου κι έχοντας την πρόθεση να διασχίσουν κάθετα τη λεωφόρο Ηρακλειδών, με κατεύθυνση προς το πεζοδρόμιο, που εφάπτεται του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ιξιά και συγκεκριμένα προς το ζαχαροπλαστείο "ΣΤΑΝΗ", εισήλθαν στο οδόστρωμα και παρασύρθηκαν από τουριστικό λεωφορείο, στο ύψος της διπλής συνεχούς διαχωριστικής γραμμής.
Το σημείο του επίδικου ατυχήματος βρίσκεται ανάμεσα σε σημασμένες διαβάσεις πεζών ενώ από το φανάρι που βρίσκεται παραπλεύρως του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού έως το φανάρι που βρίσκεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου Rodos Palace υπάρχουν σημασμένες 16 διαβάσεις πεζών.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου