Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Κρούσματα "νεοφυών" τακτικών στις ασφαλιστικές πωλήσεις

Image result for businessman selling
Η ασφαλιστική πώληση αλλάζει χαρακτήρα. Δεν είναι όπως παλιά. Νεόκοπες συμπεριφορές, καινοτομίες, προσπάθειες, ξεφυτρώνουν στην αγορά.

Δωροεπιταγές, προνομιακές τιμές, προσφορές πελατών άλλων κλάδων που "διασταυρώνονται" με ασφαλιστικές, και πολλά ακόμα κάνουν την εμφάνισή τους και χτυπούν την πόρτα σε πελάτες τραπεζών, σε πελάτες κινητής τηλεφωνίας, σε πελάτες καταστημάτων. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο εξελίσσεται όπως όλα δείχνουν σε ένα εμπόρευμα το οποίο διαπραγματεύεται, τιμολογείται και προωθείται αναλόγως των συνθηκών.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Η εποπτική αρχή, και οι φορείς της αγοράς οφείλουν να ξεκαθαρίσουν και συλλογικά να τοποθετηθούν σε αυτό το μείζον θέμα
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ [ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ]ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ .... ΟΛΑ ΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΑΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΕΙΘΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή