Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

On-line πωλήσεις και σε υγεία από την Interamerican

Πηγή: insuranceworld.gr
Η εταιρεία ήδη επεξεργάζεται το προφίλ των προγραμμάτων Υγείας που θα διαθέσει μέσω του διαδικτύου

Την επέκταση του συστήματος ηλεκτρονικής διάθεσης ασφαλιστικών προγραμμάτων «anytime» και στον κλάδο Υγείας μελετά για το 2012 η Interamerican.
 
Όπως αναφέρουν πηγές του iw, η εταιρεία σχεδιάζει, όπως στο αυτοκίνητο, έτσι και στον κλάδο Υγείας να κινηθεί με αργά και κυρίως με πολύ προσεκτικά βήματα, ώστε να οδηγηθεί σε θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να μην διαταράξει τις σχέσεις της με τα δίκτυα πωλήσεων.

Κατά τις ίδιες πηγές, ήδη επεξεργάζεται το προφίλ (παροχές, εξαιρέσεις, τιμολόγηση) των προγραμμάτων Υγείας που θα διαθέσει μέσω του διαδικτύου, τα οποία θα είναι σαφώς διαφοροποιημένα έναντι αυτών που διαθέτει σήμερα από τα συμβατικά δίκτυα.


Η απόφαση της Interamerican να επεκτείνει τη διαδικτυακή της δράση στηρίζεται στα ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα του «anytime» στον κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ημερήσια βάση η εταιρεία φέρεται να διαθέτει στην αγορά περισσότερα από 400 συμβόλαια, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο στόλος της περιλαμβάνει σήμερα περί τα 420.000 ασφαλισμένα οχήματα.

Τέλος, πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι το δρόμο της Interamerican ενδεχομένως να ακολουθήσουν ακόμη δύο ασφαλιστικές εταιρείες, η μια μάλιστα σε άμεσο χρόνο.

13 σχόλια:

  1. ΧΜΜ.. 420.000 ΔΙΑ 400 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 1000 ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΔΑΛΗ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?? ΟΥΤΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ANYTIME ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ? ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 400 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ANYTIME ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΝΑ! ΠΕΤΥΧΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!
    ΚΑΙ ΤΟ SERVICE? ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ??
    Α! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ(!!), ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ(!!) ΘΑ...ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ με το δίκτυο σας που τρώει τόσο παραμύθι και δεν αντιδρά.....τι να πώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ.ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ???
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΙΓΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ......

    ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΓΙΝΟΝΟΝΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΝΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΝΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΡΔΟΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΟ ΚΟΥΒΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΒΓΕΙ, ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠ/ΣΗΣ ΜΟΥ; ΟΧΙ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ...

    ΟΥΦ, ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...τρία πουλάκια κάθονταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα κανει και μπραβο της
    την δοθλεια της κανει
    το καυμενο το δικτυο τι να κανει ξερουμε απο δικτυα και υποκαταστηματα
    μεχρι εδω καλα
    πεστε μας οι ανεξαρτητοι διαμεσολαβητες κατι πρακτορες κατι μεσιτες και κατι αλλοι τι κανουν .............αλλα οι ασφαλιστες μερος της κοινωνιας ελληνων δεν ειναι αυτα για τον αμοιρο τον κλαδο τον κατατρεγμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΝΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ

    ME AYTA ΠΟΥ ΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ..................
    ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΙΟΝ

    ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ
    Σχετικά με την επισήμανση ……Όπως αναφέρουν πηγές του iw, η εταιρεία σχεδιάζει, όπως στο αυτοκίνητο, έτσι και στον κλάδο Υγείας να κινηθεί με αργά και κυρίως με πολύ προσεκτικά βήματα, ώστε να οδηγηθεί σε θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να μην διαταράξει τις σχέσεις της με τα δίκτυα πωλήσεων..... έχω να απαντήσω ότι είναι το καλύτερο ανέκδοτο χωρίς τον Τοτό που άκουσα τον τελευταίο καιρό. Ρε τους .......τι σκέφτονται.Mπράβο τους!!! Με κάνανε και γέλασα.

    Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ INTERAMERICAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. INTERAMERICANOI ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
    Σας Αδειάζουν και ακόμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι... Κοιτάτε και δεξιά - αριστερά τι συμβαίνει στην αγορά.
    ...ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ...
    ...Ενας πρώην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ,ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ ΣΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΟΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥΛΑΜΕ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ''ΜΕΓΑΛΕΣ Κ ΣΙΓΟΥΡΕΣ'' ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ,ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ(ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΚεΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΠΕΛΑΤΗ,ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ!!!!
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΛΛΩΣΤΕ!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
    Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ,ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ''ΜΕΓΑΛΗ Κ ΣΙΓΟΥΡΗ'' ΚΑΙ....ΑΝΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ!!! Η ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ!
    ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ...ΛΑΜΑΡΙΝΟΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!
    ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή