Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Στην ERGO ο κ. Γιάννης Λινός

Πηγή: insuranceworld.gr

Η ασφαλιστική εταιρία ERGO γνωστοποιεί ότι, ενέταξε στις τάξεις του στελεχιακού δυναμικού της, ένα από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, τον κ. Γιάννη Λινό, ο οποίος εξελέγη μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιριών Ζημιών και Ζωής, όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο του iw.

Παράλληλα, ο κ. Γ. Λινός με την ιδιότητα του Εντεταλμένου Συμβούλου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του επί θεμάτων σχεδιασμού και οργάνωσης, με στόχο την κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση όλων των διαθεσίμων εταιρικών πόρων, τη δημιουργία διαχρονικών εταιρικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδυμένων μετοχικών κεφαλαίων.

 
Ο κ. Λινός, σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία και από το έτος 1977 δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, την οποία υπηρετεί ανελλιπώς ως διακεκριμένο Διευθυντικό στέλεχος ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Η Διοίκηση της ERGO στα πλαίσια της νέας στρατηγικής και δέσμευσης της να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο ασφαλιστικής εταιρίας όσον αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της θεωρεί αναγκαία και ικανή συνθήκη τη βελτιστοποίηση της δομής και οργάνωσης της εταιρίας. Η συνεισφορά του κου Λινού προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι καθοριστική και θα βοηθήσει την εταιρία να αναβαθμίσει τις ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της αποδεικνύοντας ότι η κατανόηση των αναγκών τόσο των ασφαλισμένων όσο και των συνεργατών της είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.
  
Η ERGO καλωσορίζει εγκάρδια τον κ. Λινό στις τάξεις της και του εύχεται Καλή Επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου