Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ασπίς. Τεράστια η Κοινωνική Αδικία ενός εκατομμυρίου Ελλήνων! 600 μέρες απόγνωσης…

Πηγή: insurancedaily.gr
Σήμερα συμπληρώνονται 600 ημέρες από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια και ουδεμία ουσιαστική λύση δεν έχει βρεθεί για την αποκατάσταση 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων. 
Το πρόβλημά μας “σέρνεται” εξαιτίας της ανυπαρξίας ουσιαστικής πολιτικής βούλησης για εύρεση βιώσιμης λύσης. Ζητούμε το αυτονόητο: την αποκατάσταση όλων των θυμάτων – ασφαλισμένων της εταιρείας. Μόνο τότε θα κερδίσει ξανά την αξιοπιστιά της η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα. 
Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια.

Σημείωση “ID”. Οι Ανεύθυνοι, Ανεπαρκείς και Διεφθαρμένοι Πολιτικοί μας όταν σχεδιάζουν τους Νόμους της Διακυβέρνησης που θα Ασκήσουν έχουν ως Στόχο να Διαχειρίζονται τα Πάντα με Πολύπλοκους Νόμους ώστε να μπορούν να Αντλούν Ανενόχλητα όσα Οικονομικά και Πολιτικά Oφέλη μπορούν! Δεν στοχεύουν στο Δίκαιο της Κοινωνίας, αλλά στην Καταλήστευση της Κοινωνίας! Έτσι και η Νομοθεσία που ρυθμίζει τις Εκκαθαρίσεις Εταιρειών που κλείνουν φροντίζει ο Εκκαθαριστής να έχει όλη την Ανεξέλεγκτη Ευχέρεια να κάνει ό,τι θέλει, να ξοδεύει ό,τι θέλει, τάχα μου για να διατηρήσει τις Διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος.
Εν τω μεταξύ το ρευστό χρήμα ρέει για Μισθούς, Αμοιβές Τρίτων που Αναλαμβάνουν Μελέτες και Εργασίες, και οι οποίοι επιλέγονται επιλεκτικά, καλύπτουν Έξοδα Ερευνητικών δράσεων και πάει λέγοντας. Φυσικά, όλοι οι Εκκαθαριστές είναι Ημέτερα Στελέχη που ο κάθε ένας έχει και από έναν Υπουργό που παρακολουθεί τα πάντα με το μικροσκόπιο μη του ξεφύγει ούτε ένα ευρώ. Μην τα βάζετε μόνο με τους Εκκαθαριστές και τους Επόπτες… Βλέπετε, όταν έγραφαν τους Νόμους για την Εκκαθάριση των Εταιρειών που κλείνουν, δεν σκέφτηκαν ότι θα υπάρξει και μια Ασφαλιστική Εταιρεία που θα έχει πέρα από τους Προμηθευτές και τους Εργαζόμενους, και Ασφαλισμένους. Και παρόλο που το Συνειδητοποίησαν εκ των υστέρων… δεν έκαναν τίποτα για τους άμοιρους Έλληνες Πολίτες. Τους εγκατέλειψαν στην υπάρχουσα  Νομοθεσία και σχεδίασαν ένα έκτρωμα που δεν οδηγεί πουθενά… Είναι ή δεν είναι Εγκληματίες του χειρίστου είδους; Τόσο δύσκολο ήταν να εξασφαλίσουν την Περίθαλψη των εν ισχύει νοσηλευομένων ΚΑΘΕΤΑ & AMEΣΩΣ και να εξασφαλίσουν και εγγυήσεις για τα 500 εκατομμύρια που θα κάλυπταν τους υπόλοιπους Ασφαλισμένους;
Οι Έρευνες αποκαλύπτουν ότι από τα 10 εκατομμύρια των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, κάτω από ένα εκατομμύριο Έλληνες τους υποστηρίζουν… Δηλαδή, μας Κυβερνάει μια μειοψηφία κάτω του 10%. Φυσικά το εκατομμύριο είναι οι Ημέτεροι Έλληνες οι οποίοι μέχρι σήμερα συνεχίζουν να θησαυρίζουν και να κάνουν το κορόιδο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου