Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αγωγές κατά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου από Μεσίτες και Πράκτορες

Πηγή: insurancedaily.gr
Συμφωνούμε και επικροτούμε. Πολλοί Μεσίτες, όπως είναι ο Καπουάνο, ο Παπανικήτας, ο Νικολάκος και άλλοι κατέθεσαν αγωγές κατά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για συκοφαντική δυσφήμιση, όταν τους διέγραψαν μαζί με μερικές χιλιάδες άλλους ασφαλιστές, χωρίς να σκεφτούν τι ακριβώς κάνουν!  

Η χώρα μας έχει ξεπεράσει τις τριτοκοσμικές μπανανίες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, όπου οι δικτάτορες κάνουν ό,τι θέλουν όποτε τους γουστάρει!  Φοβήθηκε το ΠΑΣΟΚ μη γίνουν οι εκλογές το μήνα που διανύουμε, και αποφάσισε να βρει τη δικαιολογία της μη τακτοποίησης των δικαιολογητικών, και διέγραψε τα μέλη που είναι ασφαλιστές μόνον!  

Εν τω μεταξύ, οι ασφαλιστές που φαίνονται να μην είναι  τακτοποιημένοι είναι εταιρειών που συνεργάζονται με  το κατεστημένο!  Τραγελαφικό δεν ακούγεται!  Άλλους κλάδους δεν τους έλεγξε αν είναι τακτοποιημένοι. Τί να πεις και τι να σχολιάσεις. Ελπίζουμε να “γίνει κάτι” να εξαφανιστούν τα δύο κόμματα εξουσίας να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα.

Όποιος άλλος και αν έλθει, σίγουρα δεν μπορεί να είναι χειρότερος. Θα είναι κάπως καλύτερος! Πρόκειται για τη χειρότερη μορφή “Χούντας” που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα!  Μια συρρικνωμένη ομάδα που σήμερα μετράνε λιγότερο από το 10% των Ελλήνων ψηφοφόρων, καταδυναστεύει έναν ολόκληρο Λαό, τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη δυστυχία της  "πτώχευσης” και αρνείται επίμονα να Εειτρέψει στη τρόικα να “κλείσει” τις τρύπες από τις οποίες μέχρι και σήμερα διοχετεύουν τεράστια ποσά στις τσέπες τους! Τραγικό και απίστευτο.

Ο Γιωργάκης ζει στον κόσμο του! Δεν μπορεί να επιβληθεί σε κανένα καπετανάτο!  Θα διαβάσατε πρόσφατα στις Κυριακάτικες ότι οι περισσότεροι Υπουργοί αρνούνται να “κλείσουν” μερικές χιλιάδες Οργανισμούς και αστικές Μη Κερδοσκοπικές των μελών της Συμμορίας, επιμένοντας να συνεχίσουν να τις αρμέγουν μέχρι να ξεψυχήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου