Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Λύση για την είσπραξη των ασφαλίστρων

Πηγή: insuranceworld.gr


Σε συμφωνία για την απευθείας είσπραξη των ασφαλίστρων φαίνεται ότι καταλήγουν εταιρείες, διαμεσολαβούντες και Τράπεζα της Ελλάδος

Σε συμφωνία για την απευθείας είσπραξη των ασφαλίστρων φαίνεται ότι καταλήγουν εταιρείες, διαμεσολαβούντες και Τράπεζα της Ελλάδος, που έχει αναλάβει να προωθήσει  τη σχετική ρύθμιση στην  προσπάθειά της  να εξορθολογήσει  τη λειτουργία του κλάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η
Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος απέστειλε τις προτάσεις της στην εποπτική αρχή, προτείνοντας λύσεις για άμεση εξόφληση των ασφαλίστρων από τους ασφαλισμένους απευθείας στις εταιρίες. 
Αντίστοιχη είναι και η θέση του συντονιστικού οργάνου των διαμεσολαβούντων κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της αρμόδιας διεύθυνσης της Τράπεζας της Ελλάδος, ανοίγοντας το δρόμο για την προώθηση της σχετικής ρύθμισης.

Το πρόβλημα των ανείσπρακτων ασφαλίστρων, που εκτιμάται ότι ανέρχονται στο 1 δις ευρώ και εντοπίζεται κυρίως στον κλάδο αυτοκινήτου, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της αγοράς που εάν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, θα οδηγήσει σε πρόσθετες κεφαλαιακές απαιτήσεις ενόψει της εφαρμογής της οδηγίας για τη Φερεγγυότητα II.

Η απόφαση αναμένεται να οριοθετήσει τον τρόπο λειτουργίας του κλάδου θέτοντας συγκεκριμένους κανόνες για το χρόνο και τη διαδικασία είσπραξης των ασφαλίστρων, με την πλειοψηφία των εμπλεκομένων να τοποθετείται υπέρ της σχετικής ρύθμισης. 


Η πρόσφατη απόφαση του
υπουργείου Οικονομικών που επιτρέπει τη δυνατότητα συμψηφισμού των προμηθειών στα ασφάλιστρα που αποδίδονται από τους διαμεσολαβούντες, παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε ως «νίκη στα σημεία» για την παράταση του ισχύοντος καθεστώτος, δεν απαντά στο πραγματικό πρόβλημα της αγοράς.

Αντιθέτως περιπλέκει το θέμα που εστιάζεται μεταξύ άλλων στο πρόβλημα που προκύπτει στην περίπτωση που η απόδοση των ασφαλίστρων γίνεται μέσω μεταχρονολογημένης επιταγής. Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο το ποσό που θα αναγράφεται στη μεταχρονολογημένη επιταγή θα αναφέρεται στο σύνολο των οφειλών συμπεριλαμβανομένων και της προμήθειας ή αντίθετα αν θα αφαιρείται από το οφειλόμενο ποσό, επιτρέποντας στο διαμεσολαβούντα την παρακράτηση της προμήθειας πριν την απόδοση των ασφαλίστρων.


Πιλότο για την αλλαγή του συστήματος είσπραξης ασφαλίστρων θεωρείται η  απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής να καθιερώσει τη δυνατότητα της απευθείας καταβολής των ασφαλίστρων υγείας και ζωής από τους ασφαλισμένους, με μετρητά, χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού, μέσω ΑΤΜ, μέσω Internet ή Phone Banking, μέσω πιστωτικής κάρτας και ταχυδρομείου, που ξεκίνησε από τη 1η Μαρτίου. Στόχος σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας είναι ο αυτόματος τρόπος εξόφλησης να επεκταθεί για όλα τα προϊόντα ασφάλισης εντός του 2011.

15 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.........................
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΤΛ
    ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ.... ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..........
    ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΙΓΑ........................
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΦΤΑΣΑΤςΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ
    ΠΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΝΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ
    ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστό το μέτρο αλλά θα πρέπει να προστατευθεί και το χαρτοφυλάκιο του διαμεσολαβούντα!!!
    Γι αυτό καμιά πρόταση απο την Ένωση?
    Καμία πρόταση απο τα όργανα που υποτίθεται οτι προστατεύουν τα συμφέροντά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THA THN APOKATASTHSOUN TEXNOKRATIKA THN AGORA ME ARITHMOUS,NAI NA MIN IPARXOUN PRAKTORES NA APOLAUSOUN KATEUTHIAN TO THIMO TON PELATON OI IDIOI..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα πρωσπαθήτε να βρείτε τρόπο να μειώσετε τα ασφαλιστρα εις βαρος τον συμβούλων που σας κουβάλησαν την παραγωγή τοσα χρόνια τώρα με την εισπραξει του πελατολογίου μας απο εσάς θα μπορέσετε να δώσετε και ενα 20% εκπτώσει απευθείας στους πελάτες .Δηλαδή την προμήθεια που δύνατε στους ασφαλιστές που σας την κουβάλησαν την παραγωγή και ουσιαστικά σας την χαρήσαμε γιατί κανένας μας δεν ζήτησε εγγράφως κάτι οτί το πελατολόγιο μας είναι δικό μας και όχι δικό σας .Καλά να πάθουμε αφου σας εμπιστευθήκαμε την δύναμη μας δηλαδή την παραγωγή μας και δεν ζητήσαμε κάοπια εγγύηση γραπτή οτι δεν θα μας την πάρτε απλά το υποθέσαμε ότι θα είστε κύριοι και ότι θα κρατήσετε τον λόγο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ..
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΗ ΕΣΤΩ ΑΣ ΓΙΝΗ ΤΡΙΜΗΝΟ... ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ....
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ...ΕΑΝ ΒΡΕΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗ
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΗ ΕΝΕΧΥΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΗ.............ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ COLPO GROSSO ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΡΤΑΡΙΣΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ) ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ?ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ?ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΛΕΕΙ Η ΣΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ.ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΞΕΡΟΥΝ?ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.ΑΚΟΥ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΗΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ενωση ασφαλιστικών εταιρειών ελλάδος, στο ΔΣ συμμετέχουν 9 αλλοδαποί και 6 ελληνες εκπρόσωποι εταιρειών. Από τους 9 των ξένων εταιρειών οι 5 δεν μιλούν την ελληνική γλώσσα. Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα. Η λύση είναι μία και μοναδική : ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το μέτρο είναι σωστό αν εκτελεστεί τίμια.....ας εισπράττουν οι Εταιρίες με ταχυπληρωμές κ.λ.π. αλλά......τ ασφαλιστήρια να στέλνονται στον ασφαλιστή να τα παραδίδει στον πελάτη και ουχί κατευθείαν........τόοοοσο δύσκολο είναι να το σκεφτούν οι κ.κ. της ένωσης?..........λυκόρνιαααα....


    κεντρί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εφόσον ζητήσατε τη γνώμη από έναν ειδικό πάρτε την...

    "Ο Ασφαλιστικός εν Ελλάδι κλάδος αποτελεί ίσως το περίεργο παράδειγμα κλάδου στον οποίο ο μεσάζων (διαμεσολαβούντας/πράκτορας) εισπράττει και διαχειρίζεται κατά το δοκούν -χρήματα πελατών του για 3, 4 και ενδεχομένως και 6 μήνες. Αυτό αποτελεί κάτι το πρωτάκουστο για όλη την ευρώπη και για αυτό στην ελλάδα παρουσιάζονται τόσα φαινόμενα διαφθοράς από διαμεσολαβούντες, αλλά και επισφάλειες. Το συγκεκριμένο φαινόμενο πρέπει να εξαληφθεί πλήρως λόγω και των οδηγιών του θεσμικού πλαισίου SOLVENCY 2"

    Από έκθεση της CEIOPA.
    Η οποία έχει ως καταληκτική ημερομία τον Δεκέμβριο του 2011- εως τότε θα γίνει η προσαρμογή με την πρόκτηση των εργασιών και τα δίκτυα εισπράξεων (η ΤΤΕ το γνωρίζει αυτό)
    Καλή σας ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εφόσον ζητήσατε τη γνώμη από έναν ειδικό πάρτε την...
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΗ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΗ .... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΗ ΣΕ ΕΜΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΗ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΗ
    ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμο σκουλ... που σ΄ενοχλεί η είσπραξη από τους διαμεσολαβούντες ξεχνάς κάτι. Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΑΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, Η ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ.Μπορείς να ονομάσεις έναν Διευθύνοντα σύμβουλο από τις 20 και πλέον εταιρείες που κλείσανε, να είναι στη φυλακή ; Η δεν μπορείς γιατί είσαι ένας από αυτούς ! Τα χρέη στο επικουρικό κεφάλαιο οι εισπράξεις των διαμεσολαβούντων τα δημιούργησε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή