Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συνέδριο GAMA – 23 οι συμμετοχές από Ελλάδα

Πηγή: insurancedaily.gr
Ελάχιστοι Διευθυντές Καταστημάτων από την Ελλάδα συμμετείχαν στο Ετήσιο Συνέδριο των Διευθυντών Καταστημάτων των ΗΠΑ – GAMA που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο. H Interamerican συμμετείχε με 10 Δ/Κ, η International με 6 και η ING με 7. 
H Ομάδα της Interamerican αποτελείτο από τους Φαραντούρη, Δοκούζη, Χαμουζά, Τοζακίδη, Φ. Θωμoπούλου, Παναγόπουλο, Βασιλόπουλο, Γάκη, Αντωνίου, και τους συνόδευε ο Διευθυντής Πωλήσεων Γ. Μαυρέλης.
Από την International ήταν οι Πεφάνιος, Φλοκάς, Πεφανίου, Τοπχαναλής, Θανοπούλου και τους συνόδευε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Περικλής Λίβας.  Η Ομάδα της ING αποτελείτο από τους Κατσιγιάννη, Λ. Πιτόγλου, Παλαμίδα,  Σταυράκη,  Μερτζανή,  Παπαμιχαήλ, και Τσιολέκα. 
Οι Διευθυντές της Ελλάδας που άρχισαν να λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα των Αμερικανών συναδέλφων τους μετριούνται στα δάκτυλα και φυσικά το κατόρθωσαν μόνοι τους. 
Η υποδομή των εταιρειών στην Ελλάδα, το τονίζουμε για πολλοστή φορά είναι δομημένη για να προσελκύει περιστασιακούς επιθετικούς πωλητές του στιλ, Hit and Run! (Κτυπώ και Τρέχω!) Καμία σχέση με τους Επαγγελματίες των ΗΠΑ, Καναδά και λίγους Άγγλους. Ο Harry Hoopis είναι προγραμματισμένος να έλθει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, 2011. Σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου