Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Προκλητικές παρεμβάσεις του Ρόβλια εναντίων των Ασφαλιστών

Πηγή: insurancedaily.gr
Η πολιτική Νομεγκλατούρα συνεχίζει αμετανόητη την περαιτέρω ενίσχυση του κομματικού κράτους σε όλες τις μορφές του.   Να μην αφήσουν τίποτα να λειτουργήσει αξιοκρατικά. Τα πάντα να ενταχθουν στο διεφθαρένο κομματικό κράτος για να το αρμέγουν από όλες του τις πλευρές.   

Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει ο υφυπουργός Ρόβλιας  από το να αλλάζει τον τρόπο σύνθεσης του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Ποιός ο λόγος να μειώσει τη συμμετοχή των επαγγελματιών που προσφέρουν υπηρεσίες, όπως είναι οι ασφαλιστές και οι μεσίτες ακινήτων από 25 μέλη του ΔΣ  σε 8 μόνον. Μήπως για να διευκολύνει τον υποψήφιο πρόεδρο που ειναι ο εκλεκτός του κόμματος;  

Από την άλλη πλευρά, η ένταξη των Ασφαλιστικών Συμβούλων στο εν λόγω Επιμελητήριο και ο συσχετισμός  του επαγγελματός μας,  με   μικροπωλητές και σουβλατζίδες, μάλλον δεν μας τιμά.  Όχι πως δε σεβόμαστε τους κάθε είδους επαγγελματίες,  αλλά ένας ασφαλιστικός σύμβουλος στην κυριολεξία του, και αν βέβαια ασκεί τα καθήκοντά του με τον τρόπο που επιβάλλει ο θεσμός, δεν έχει τίποτα το κοινό με ένα έμπορο που δεν χρειάζεται καμία ειδικευμένη γνώση για να ασκήσει το επάγγελμά του.  

Ιδού ένα σοβαρό θέμα να ασχοληθούν όλοι οι φορείς του κλάδου και να προσπαθήσουν να μας απαλλάξουν από την ύποχρεωτική ένταξή μας όχι μόνον στο εν λογω επιμελητήριο, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο.  Ποιό σκοπό εξυπηρετεί αυτή η ένταξη.   

Άλλος δημόσιος φορέας δεν μπορεί να ρυθμίζει τα του κλαδους μας;  Πχ η Τράπεζα της Ελλάδας! Θα πεις, τα επιμελητήρια είναι άλλη μια φωλιά καλλιέργειας της κομματικής μεροληπτικής παρέμβασης σε βάρος της αξιοκρατίας και υπέρ των πολιτικών οφελειών.

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΠΡΑΒΟ......
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ Κυριοι ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΛΟΙ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ[ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ]ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑ ΟΠΟΙΟΝ
    ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΛΕΥΤΑ
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Κ;ΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ [ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ]ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΝΑ ΜΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΧΑΣΗ Η ΑΠΟΤΥΧΗ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ4 ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΩΤΗΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασικός πασόκος (με όλα τα αρνητικά παρελκόμενα -για θετικά μην ψάχνετε, είναι σα να ψάχνετε να βρείτε μυαλό στο κεφάλι ενός χρυσαυγίτη...) κι ο Ρόβλιας. Όλοι τους καβαλήσανε το καλάμι και νομίζουν ότι τους χρωστάει ο κόσμος κι εγώ δεν ξέρω τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή