Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Παραίτηση Μίνου Μωυσή από την Εθνική Ασφαλιστική

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής ο κ. Γ. Κατσουρίδης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Εθνική Χρηματιστηριακή.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Κατσουρίδη, πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Εθνική Χρηματιστηριακή, στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του iw γνωστή πριν λίγο μετά την παραίτηση του κυρίου Μίνου Μωυσή για προσωπικούς λόγους. 


To ΔΣ της Εθνικής θα συνεδριάσει κατά πληροφορίες αργότερα για να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Πηγή: Insuranceworld 

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ
    bancassurance ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ.ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ.
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΗΤΑΝ ΥΨΗ,ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΡΥΘΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ Κ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Κ ΡΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΙΝΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή