Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Για τρίτη χρονιά ο Γ. Χατζάκης πρόεδρος του MDRT Ελλάδας

Ο κ. Γιάννης Χατζάκης ανανέωσε την θητεία του ως Πρόεδρος στην επιτροπή επικοινωνίας του διεθνούς οργανισμού MDRT (Million  Dollar  Round  Table) για την Ελλάδα  την περίοδο 2010-2011.

Είναι δώδεκα χρόνια μέλος του MDRT και έχει συμμετάσχει στα περισσότερα διεθνή ασφαλιστικά συνέδρια του οργανισμού. Επίσης έχει οργανώσει με επιτυχία ημερίδες του MDRT  την Αθήνα, με πάνω από  400 συμμετέχοντες. 

 
Τώρα η ομάδα του προετοιμάζει την 1η ημερίδα MDRT στην Θεσσαλονίκη τον Οκτώβρη, με δυναμική κορύφωση την παρουσία του και ως ομιλητής, στο 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του Οργανισμού που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2-4 Φεβρουαρίου 2011.

Την περίοδο 2010-2011 η ευρωπαϊκή ζώνη του MDRT  θα εκπροσωπείται από τους προέδρους δεκατριών χωρών – μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα – που έχουν επιλεγεί μεταξύ των 40.000 μελών του MDRT από 81 χώρες. 


Ο κ. Χατζάκης είναι οικονομολόγος και δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό-χρηματοοικονομικό τομέα από την δεκαετία του 1990, με επιτυχημένη καριέρα και πολλές διακρίσεις για την σοβαρή και επαγγελματική προσέγγισή του στον πελάτη.   


Το MDRT είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη ένωση των καλύτερων επαγγελματιών στις ασφαλίσεις ζωής και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Έχει περίπου 40.000 μέλη, που αντιπροσωπεύουν το 5% των πιο επιτυχημένων στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες παγκόσμια. 


Τα μέλη του MDRT έχουν εξαιρετικές επαγγελματικές γνώσεις, αυστηρή δεοντολογική συμπεριφορά και άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους. Έτσι τα μέλη του αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως πρότυπο αριστείας στον τομέα των πωλήσεων στις ασφαλίσεις ζωής, των επενδύσεων και γενικά σε προϊόντα που σχετίζονται με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. 

Πηγή: Insuranceworld 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου