Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έτοιμες προς ανάρτηση οι λίστες των πελατών της Ασπίς και Commercial

View this article in English
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα, θα αναρτηθούν τα ονόματα των πελατών, καθώς και των ασφαλισμένων στα προγράμματα υγείας της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, και της Commercial Value.

Η ανάρτηση θα γίνει στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.


Στις καταστάσεις που θα αναρτηθούν, θα περιλαμβάνονται ονόματα και καλύψεις, χωρίς ποσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα, σε ότι αφορά τα στοιχεία, είναι έτοιμα και αυτό που απομένει είναι να διευκρινισθεί από την εποπτική αρχή το τεχνικό μέρος, όσον αφορά τον τρόπο της απεικόνισης.

Θα αναρτηθούν επίσης, όπως αναφέραμε, δύο ακόμα λίστες, μία για κάθε εταιρεία, που θα περιλαμβάνουν τους ασφαλισμένους στα προγράμματα Υγείας.
Αφού δημοσιοποιηθούν οι τέσσερις λίστες, θα υποβληθούν τυχόν ενστάσεις από πελάτες της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και της Commercial Value οι οποίοι για κάποιον λόγο δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις. Οι περιπτώσεις αυτές θα εξεταστούν και όπου χρειαστεί, οι λίστες θα ενημερωθούν σχετικά μετά τις απαραίτητες προσαρμογές και τροποποιήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα υπάρχει σαφής εικόνα, γύρω από το θέμα των αποζημιώσεων στα προγράμματα υγείας, καθώς και για τη διάρθρωση των χαρτοφυλακίων στις δύο εταιρίες.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι φυσικά πολύ σημαντικό στοιχείο για να αξιολογήσουν με πιο σαφή τρόπο τα δεδομένα, οι τυχόν ενδιαφερόμενες προς αναδοχή εταιρίες.
(Επ.Ε.Ι.Α.) και στόχος είναι να δημοσιοποιηθούν με επίσημο τρόπο, ποιοι είναι (και επομένως θεωρούνται) πελάτες των δύο εταιριών.

Πηγή: Ιnsuranceworld

6 σχόλια:

  1. ΟΙ EΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ??ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωματειο Ασφαλισμένων Ασπίς1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:13 μ.μ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου πληρωθηκαν οι εργαζομενοι...μας κοροιδευετε κ απο πανω?

    τα εχουν ηδη παρει..
    εκτος αν μιλατε για το υπολοιπο 30 %..
    μας δουλευετε και δεν ντρεπεστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτη διαπίστωση!!!
    Οι εργαζόμενοι
    "εφαγαν" τα χρήματα των ασφαλισμένων?Αυτοί που σε μία νύχτα έμειναν άνεργοι μετά απο 5 ή 10 ή 20 χρόνια εργασίας? Μπορεί οι ασφαλισμένοι να έχουν δίκιο γιατί έχασαν ένα ασφαλιστήριο ζωής, πυρός, ή αυτοκινήτου,(και που φυσικά θα αποζημιωθούν μέχρι κεραίας), αλλά σκεφτείτε και αυτούς τους οικογενειάρχες που ξαφνικά έμειναν χωρίς δουλειά, με τα κάθε λογής καθημερινά εξοδα όπως δάνεια, φροντιστήρια, σχολεία,ένδυση των παιδιών, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά συγκιρία.Πολλοί απ αυτούς συντηρούσαν την οικογένεια τους μέσα απ τη δουλειά τους γιατί οι γυναίκες τους ή οι άνδρες τους δεν είχαν δουλειά. Και φταίνε αυτοί?ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.Γνωρίζετε πολύ καλά ποιοί ή ποιος φταίει.Οι εργαζόμενοι πληρώνουν το μάρμαρο σήμερα,περιμένουν εδώ και μισό τουλάχιστον χρόνο τις αποζημιώσεις του δικού τους ιδρώτα,χωρίς κανείς να τους λέει με βεβαιότητα πότε,με τί ποσό, και εάν θα αποζημιωθούν.Ελάτε για 5 λεπτά στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ??
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΜΕ!
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΕΨΑ 200 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΛΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?
    ΑΝ ΑΝ ΑΝ
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΕΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 70%...
    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑΝ..
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
    ΕΙΧΑΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 70% ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ...ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΖΩΗΣ..ΠΥΡΟΣ..ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ..
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ..
    Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ..
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ..
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ....ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΡΩΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΖΕΨΑΝ 5 ΔΕΚΑΡΕΣ.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΑΦΙ. ΘΡΑΣΟΣ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

    ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή