Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Στην Bank ten Cate & Cie οι δραστηριότητες του Private banking της Delta Lloyd Bank

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για ανασυγκρότηση δραστηριοτήτων, η Delta Lloyd Bank Nederland μετέφερε στις 9 Ιουλίου τις δραστηριότητες του private banking στην τράπεζα του Άμστερνταμ ten Cate & Cie.  

H  Delta Lloyd Bank εφ' εξής θα εστιάσει όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Aviva περισσότερο στην λιανική τραπεζική, έχοντας επίκεντρο τα αποταμιευτικά και στεγαστικά προϊόντα. Ο κύριος δε παράγοντας που καθόρισε την απόφαση αυτή, ήταν τα επενδυτικά προγράμματα που εφαρμόζει η Bank ten Cate & Cie και το υψηλό επίπεδο επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρει η τράπεζα. 

Σημειώνεται ότι, η Bank ten Cate & Cie εφαρμόζει τους ίδιους με την Delta Lloyd Bank κανόνες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων ενώ, οι τίτλοι χρεογράφων μεταφέρονται στο Stichting Bank ten Cate & Cie Global Custody, ανεξάρτητο τμήμα της τράπεζας. Επίσης όπως ακριβώς αναφέρεται τους λογαριασμούς των πελατών της Delta Lloyd Bank θα χειρίζονται οι account managers της ομώνυμης τράπεζας οι οποίοι ωστόσο θα ενταχθούν στο προσωπικό της Bank ten Cate & Cie.

Η Bank ten Cate & Cie έχει καταγράψει ισχυρή παράδοση στο χώρο από το 1881 ενώ παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες υπηρεσίες. 

Πηγή: Νextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου