Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πρώτη Ασφαλιστική-ΕΠΕΙΑ: Ποιοι είναι οι 5 επενδυτές, πόσα δίνουν και τι ζητά η Proton

Με την υπόθεση της Πρώτης Ασφαλιστικής για το τι μέλλει γενέσθαι να αποτελεί το πρώτο θέμα στις συζητήσεις των ασφαλιστικών κύκλων, το PrasinoMilo.gr δημοσιεύει επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Proton Bank κ. Τρύφωνα Κολλίντζα προς τον Πρόεδρο της ΕΠΕΙΑ κ. Πέτσα, σχετικά με την «ομάδα των 5» επενδυτών οι οποίοι προτίθενται να την «σπρώξουν» μακριά από το ενδεχόμενο μιας ανάκλησης αδείας. 

Η επιστολή παρατίθεται αυτούσια και επακριβώς όπως τη λάβαμε και την δημοσιεύουμε με την όποια επιφύλαξη.

κ. ΓεώργιοΠέτσα
Πρόεδρο
ΕΠΕΙΑ
Υπατείας 5
10557Αθήνα
Αθήνα, 3 Ιουνίου 2010
Αριθ.Πρωτ:120545
Αξιότιμε κύριε Πέτσα,
Σε συνέχεια των συζητήσεών μας σχετικά με την πρόθεση χρηματοδότησης εκ μέρους της Τράπεζας ομάδας επενδυτών η οποία περιλαμβάνει τους κ.κ. Λιάγκα Βασίλειο, Κατσουλάκη Μάρκο, Τσαουρδά Επαμεινώνδα, Σκανδάλη Ηλία και την κα.Μαρίνου-Δημητρίου Μαργαρίτα (στο εξης «οι Επενδυτές») οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Πρώτης Ασφαλιστικής η οποία είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση των απαιτούμενων περιθωρίων φερεγγυότητας της εταιρείας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε τα εξης:
Η Τράπεζα έχει καταρχήν εγκρίνει τη χρηματοδότηση των Επενδυτών για τις ανάγκες της απαιτούμενη; αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με το ποσό των €15 εκατ., έχοντας παράλληλα εξετάσει αναλυτικά το προσκομισθέν από τους Επενδυτές επιχειρηματικό πλάνο λειτουργίας της Πρώτης Ασφαλιστικής για την επόμενη πενταετία.
Ως προϋπόθεση της εν λόγω χρηματοδότησης έχει τεθεί και πρόκειται να προβλεφθεί συμβατικά, η υλοποίηση εντός του 2010 εκ μέρους των Επενδυτών περαιτέρω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην Πρώτη Ασφαλιστική, κατ' ελάχιστο ύψους € 3 εκατ.
Ως πρόσθετη προϋπόθεση έχει η τεθεί η ολοκλήρωση ενδελεχούς νομικού και οικονομικού ελέγχου της Πρώτης Ασφαλιστικής από ανεξάρτητους συμβούλους; της αποδοχής της Τράπεζας στους οποίους έχει ανατεθεί το σχετικό έργο.
Οι παραπάνω έλεγχοι, ωστόσο, δεν αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν τα μέσα Ιουλίου. Λαμβανομένης υπόψη της λήξης της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Πρώτης Ασφαλιστική; στις 9 Ιουνίου 2010, παρακαλούμε όπως εγκρίνετε την παράταση του χρόνου καταβολή; των απαραίτητων κεφαλαίων για τη νομότυπη λειτουργία της Πρώτης Ασφαλιστική; έως την 23η Ιουλίου 2010. Η Εταιρεία θα συγκαλέσει άμεσα αυτόκλητη γενική συνέλευση για τη λήξη της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και θα προκηρύξει νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, την οποία θα καλύψουν οι Επενδυτές. Παράλληλα, με την επιτυχή ολοκλήρωση των ελέγχων, οι Επενδυτές θα αποκτήσουν το σύνολο των μετοχών της Πρώτης Ασφαλιστικής, ιδιοκτησίας Advantage CapitalHoldings , στα πλαίσια υλοποίησης σχετικής συμφωνίας.
Η προτεινόμενη διαδικασία εκτιμούμε ότι θα διασφαλίσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό το εγχείρημα προς όφελοξ της Τράπεζας αλλά και των Επενδυτών ενώ παράλληλα θα δώσει την ευχέρεια στις υπηρεσίες της ΕΠΕΙΑ να οριστικοποιήσουν, στα πλαίσια σχετικών συζητήσεων που ήδη διεξάγονται, τα ελάχιστα απαραίτητα κεφάλαια που απαιτούνται για την αποκατάσταση των απαιτούμενων περιθωρίων φερεγγυότητας της Εταιρείας, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το παραπάνω ποσό των €15 εκατ. κρίνεται επαρκές στην παρούσα φάση.
Η εκ μέρους σας αποδοχή του παραπάνω σχεδιασμού θα συμβάλλει αποτελεσματικάστη διάσωση και εν συνεχεία εξυγίανση της Πρώτης Ασφαλιστικής με προφανή οφέλη για τους ασφαλιζόμενους, τους εργαζόμενους στην Εταιρεία και γενικότερα την ασφαλιστική αγορά και την Εθνική Οικονομία.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση.
Με τιμή,
Τρύφων Κολλίντζας
Διευθύνων Σύμβουλος
Κοιν: Πρώτη Ασφαλιστική
Βασ. Σοφίας 60
11528 Αθήνα
κ. Βασίλειο Λιόγκα
κ. Μάρκο Κατσουλάκη
κ. Επαμεινώνδα Τσαουρδά
κα. Μαργαρίτα Μαρίνου-Δημητρίου



  (Για μεγένθυση της αυθεντικής επιστολής πατήστε επάνω στο κάθε φύλλο)

63 σχόλια:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΙ ΤΟ ΠΕΔΕΥΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ Η PROTON 20 ΕΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ,ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 5 ΦΡΑΓΚΑ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ MAIL, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ .... ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η επιστολή το λέει ξεκάθαρα. Η ΠΡΩΤΗ σώθηκε. Υπάρχουν όμως πολλά ερωτήματα που κάποιοι πρέπει να απαντήσουν…
    1. Γιατί ο Πέτσας και η ΕΠΕΙΑ κυνηγάνε την ΠΡΩΤΗ και διέρρεαν συνέχεια σχόλια εις βάρος της;
    2. Τι συμβόλαιο και σχέδιο εκτελούσαν ο Πέτσας και η παρέα του; Τι σχέση έχει με αυτό ο Μπράβος;
    3. Γιατί η ΕΠΕΙΑ επέτρεψε στο Μπράβο να αγοράσει ο ίδιος την UNIVERSAL και μόνο το 9% η INTERNATIONAL LIFE (κάτω από την ειδική συμμετοχή); Έχουν κάποια σχέση με αυτό τα οικόπεδα στη Βουλγαρία; Και τι έκανε για αυτό η ΕΠΕΙΑ;
    4. Ποιος είναι ο ρόλος του Βάσση σε αυτές τις ιστορίες και γιατί ο Παυλόπουλος δίνει κάρτες του προσωπικού του δικηγορικού γραφείου στην Αγία Παρασκευή σε όποιους τον συναντούν;
    5. Τι έχει κάνει ο Πέτσας και η παρέα του για τις εταιρείες που έχουν μεγάλα ελλείμματα; Για τις κατηγορίες για ασφαλιστές; Δεν θα πάρει καμία απόφαση ούτε θα διαρρεύσει κανένα όνομα;

    ΥΓ: Επειδή υπάρχουν και άλλα πολλά ερωτήματα, γεγονότα και ντοκουμέντα, ας προσέξουν ο Πέτσας, η ΕΠΕΙΑ και οι παρέες τους για να μην πάνε φυλακή για χοντροειδείς παραλείψεις και παρανομίες όπως λένε δεξιά και αριστερά!

    Και δύο κουίζ:
     Ποιος προοριζόταν για «εθνικός» ασφαλιστής στη μετά Ψωμιάδη εποχή;
     Ποιος θα διαπραγματευτεί με ποιον για την EUROSTAR τώρα που καταργείται η ΕΠΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΡΔΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΜΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΗΤΡ,ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ?ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΝ Κ" ΑΥΤΕΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΟΥΝ ΟΡΘΙΑ ΜΙΑ ΕΤΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ..........ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΠΟΝΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟ΄Ι΄ΔΟ....... ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΑΛΕΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΟΜΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Κ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ COMMERCIAL....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΙΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. A ΜΠΑ Κ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Η ΟΧΙ???ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΙΚΗ-THE BEST!!ASFALISIKARA!!!TELIKA O MITSARAS EIXE DIKIO ME TO SXOLIO TOY!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TA LETE OLOI POLI OREA !!!!!
    ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OI KOMΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Η COMMERCIAL, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ;;ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ PROTON BANK. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 4-5 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πλάκα κάνετε ρε παιδιά ποιά πρώτη και δε΄τερη ασφαλιστική μου λέτε. όλοι εμείς οι ασφαλιστές που εμπελεκόμαστε με αποζημιώσεις ξέρουμε τι τραβάμε για να σταυρώσουμε φράγκο. Να κλείσει τώρα. άλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από την διαδρομή λιαγγαίων και τσαορδάδων και λοιπών κουμπαράιων τους από όποια εαιρεία έχουν περάσει την έχουν κλείσει. να δείτε και που όταν κλείσει θα πάνε να πουλάνε συμβόλαια στην επόμενη ασφαλιστική που θα κλείσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΠΡΩΤΗ ΣΩΘΗΚΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 17/06/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το σίγουρο είναι ότι όποιος χρωστάει στην ΠΡΩΤΗ ήρθε η ώρα του να πληρώσει και όχι να πλουτίσει εις βάρος της.Μερικοί εκ των άνω που προκαλείτε μήπως είστε κάποιοι εξ αυτών? Λοιπόν ηρθε η ωρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!Η ΠΡΩΤΗ ΣΩΘΗΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πριν χαρειται σκεφτειτε !!!
    Αντε και τι γλιτωσε τωρα....."τι μελλαι γενεσθαι?"
    Μήπως κρατήσει μόνο για λιγο καιρό μέχρι να πάρουν κάποιοι τα λεφτά τους και να φυγουν σαν "κύριοι??"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ -ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ -ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΤΙ ΦΕΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΕΙΡΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΟΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πρώτη φορά συνάδελφοι , υπάρχουν τόσα σχόλια σε ενα δημοσίευμα, πλάκα κάνετε? για πια ΠΡΩΤΗ μιλάτε, οταν η εταιρία δεν έχει ρευστότητα , δεν πληρώνει ζημίες , ότι κινείται το έχει με χρηματοδότηση απο την Τράπεζα, οι συνεργάτες της είναι ότι περίσεψε δεξιά και αριστερά , οι κύπριοι έχουν βάλει χοντρά το χέρι στην περιουσία της , και το κεφάλαιο να βάλουν που θα δεσμευθεί άμμεσα τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ,Σ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΤΟΝ "ΤΑΚΟ" ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΛΙΑΓΚΑ ΕΠΟΧΗ "ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ" ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!!! Ι ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μακάρι οι όποιοι χρηματοδότες επενδυτές να δουλέψουν σωστά για να σωθεί ή όποια εταιρία. Δεν είναι καλό για κανέναν μας να κλείνουν εταιρίες.
    Όμως με την κοινή λογική & σε συνάρτηση με όλα όσα εδώ κατατίθενται τα πράγματα εύκολα δεν είναι. Από την άλλη όμως αν γίνει σοβαρή προσπάθεια ας δώσει το υπουργείο μια τίμια & δίκαιη ευκαιρία.
    Τώρα αν οι εν λόγω ασφαλιστοεπενδυτοχρηματοδότες από το 1995 μέχρι σήμερα έκαναν κάποια λάθη δεν σημαίνει πως πάντα θα κάνουν λάθη. Όλοι μας με την εμπειρία διορθωνόμαστε.
    Θα πεις βέβαια πως άλλη άποψη έχουν για τους εν λόγω επενδυτες εταιρίες όπως η μακαρίτισα ASTRA η ακόμη η εν ζωή INTERASCO όπως & άλλες χιλιοσπαραγμένες.

    Πραγματικά πρέπει να ευχόμαστε όλοι να σώζεται οποιαδήποτε εταιρία.
    Όμως αν συνεχίσουν τις παλιές τους τακτικές δυστυχώς θα συνεχίζουν να κάνουν κακό.

    Δυστυχώς η πατέντα ανάπτυξης συνεχίζεται & σήμερα από την πλειοψηφία της αγοράς.
    Τις τελευταίες δεκαετίες κάποιος για να αναπτύξει & να στρατολογήσει ασφαλιστές (εκτός agency κυρίως) σύστηνε τον ασφαλιστή στην εκάστοτε εταιρία & έπαιρνε την διαφορά προμηθειών.
    Αυτό όμως ούτε λογική έχει, ούτε ισορροπία αλλά γενικότερα καμιά υγιή διάρκεια.

    Αυτά γίνονται σήμερα ακόμη στην ασφαλιστική μας αγορά.
    Επειδή λοιπόν δημιουργώ συστάσεις πρέπει να αμείβομαι.
    Το σύστημα εδώ έπρεπε να παρέχει άντε ένα γενναίο bonus & τίποτε άλλο.
    Για να αμείβομαι Κύριοι της πρώην Λέσχης Πλουσίων πρέπει να προσφέρω υπηρεσίες καθημερινά & ασταμάτητα.

    Αυτός είναι & ο κυρίαρχος λόγος που η αγορά έφτασε εδώ που έφτασε.
    Γιατί με 10 με 20 με 100 συστάσεις κάποιοι έγιναν μάγκες.

    Καλημέρα σας

    (Κατανοώ πως είναι δύσκολο να μου συγχωρήσετε την ανωνυμία αλλά το κάνω για να μη τρέχω ξανά στα δικαστήρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. παντως παιδια απο οτι εχω καταλαβει ολες οι αλλες εταιρειες πρεπει να ειναι τελειες χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΘΑ ΜΠΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ κ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥΣ \\ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ \\ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΣΩΘΗΚΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ... ΑΙΣΧΟΣ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φίλοι μου ασφαλιστές, βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ απάτης στην ασφαλιστική αγορά. Ο ανωτέρω προλαλήσας Δημήτρης έχει επίθετο που είναι Βιδάλης. Εγκατέλειψε το γραφείο του στον 5ο όροφο και μετακόμισε στον έκτο. Στον πέμπτο εγκαταστάθηκε ο Τσαουρδάς. Η απάτη είναι στημένη καλά από το Βιδάλη και το Λιάγκα. Ο Τσαουρδάς δεν το έχει πάρει χαμπάρι ότι θα πάει φυλακή. Οι έτεροι εταίροι, Μάρκος και Μαρίνος είχαν και στο παρελθον προβλήματα με τη δικαιοσύνη, (ΜΕΤΡΟΛΑΙΦ) και γνωρίζουν από αυτά, δεν πτοούνται. Αλλά και ο Αυγουλέας (κατά κόσμον Παράφρων) εκεί είναι ακόμα. Είναι η εταιρία που όλοι οι παραιτηθέντες την υπηρετούν ακόμη. Γενικός διευθυντής ορίστηκε ο Σαββαίδης, ή κατά κόσμον Ριρρής. Ρωτήστε στην ΑΛΙΑΝΖ γιατλι απομακρύνθηκε. Άλλαξε ο μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Όλοι είναι οι ίδιοι. Το δίκτυο των αγοραστών χρωστάει 20 εκατ. στην εταιρία και γιαυτό εκβιάζει την Τράπεζα. Η αγορά ξέρει πως κουμάντο κάνει ο Βιδάλης. Αυτό το ξέρει και ο Πέτσας και όποιος τον διαδεχτεί που θα είναι και σκληρότερος ελέω ΤΤΕ. Άρα, είναι μια προσπάθεια της Τράπεζας να κερδίσει χρόνο γιατί και αυτή έχει τη φωλιά της λερωμένη αφού πούλησε την ασφαλιστική στούς απατεώνες. Είπαμε Λαυρέντη, ο Αθανάσογλου και η παρέα του κονόμησαν με τη πώληση στον Ψωμιάδη και εσύ κληρονόμησες την τρύπα και δεν ξέρεις τι να κάνεις.
    Η εταιρία μπορεί να σωθεί αν πληρώσουν οι Λιαγκαίοι αυτά που χρωστάνε. Εσύ Νώντα πρόσεξε μην πας φυλακή, αντάλλαξε τη θέση σου με το Λιάγκα, γιατί αυτός είναι στο απυρόβλητο και εσύ έχεις την ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Βασίλη και Δημήτρη, πείτε στους ανθρώπους σας να σταματήσουν να γράφουν σχόλια με τα ίδια ορθογραφικά λάθη και προφίλ χαρακτήρων. Φαίνεται από μακρυά ότι είναι κατευθυνόμενα, έχετε μυαλό για κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΕΤΣΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ. ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΒΙΔΑΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι λέτε ρε παιδιά, ο Βιδάλης είναι εγκατεστημένος στη Πρώτη από τότε που έκλεισε η δικιά του εταιρία. Ο αυγουλέας μόνο στη μοιρασιά έχει μαλώσει με Βιδάλη και Λιάγκα, αλλά τους κρατάει σε κάτι γιαυτό δεν φεύγει. και αυτός εκεί είναι. Ρωτήστε όποιον μπαίνει στη Βασ. Σοφίας να σας το πεί. Μην ξεχνάτε ότι αυτός υπόγραψε για τη κλοπή στη Ρουμανία. Οι φερόμενοι ως αγοραστές είναι πιόνια του δίδυμου Βιδάλη-Λιάγκα. Έχουν πολλά λεφτά γιατί τα έχουν κλέψει από την ίδια την εταιρία. Ίσως έχουν συμφωνήσει με το Λαυρεντιάδη και τον Πέτσα να φέρουν μερικά πίσω για να μη κλείσει η Εταιρία. Αλλά μην μας το παίζουν και σωτήρες. Απλά λαμόγια τοι κοινού ποινικού δικαίου είναι. ΠΕΤΣΑ πρόσεχε. Κάνε ντού να τους δείς όλους μαζί. Εξάλλου και ο εκκαθαριστής της Κομέρσιαλ δεν είναι φίλος του Δημήτρη από τα παληά. Ανάλαβε τις ευθύνες σου. Καθάρισε την αγορά από τα λαμόγια όπου και αν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Παντελίδης δεν ήταν ο Νομικός Σύμβουλος στα χοντρά πακέτα της Commercial επί εποχής Βιδάλη?, ο γιος του Βιδάλη δεν δούλευε για αρκετό χρόνο ως Δικηγόρος στο γραφείο του Παντελίδη? Ρε παιδιά μήπως λέω μήπως ΠαντελοΒιδαλοΠετσάδες μας δουλεύουν? η κονόμα είναι ΜΕΓΑΛΗ αλλά στο τέλος ο ποιο μάγκας θα πάρει όλο το πακέτο και θα πέσει πολύ ΒιδαλοΠετσάδικο κλάμα. Το πακέτο είναι πολύ μεγάλο κάποιοι της κυβέρνησης ας ανοίξουν τα μάτια τους όσο είναι καιρός και ας πετάξουν έξω με τις κλοτσιές όλα αυτά τα αρπακτικά που μοναδικό σκοπό έχουν να τσεπώσουν τα λεφτά του κοσμάκη. Ενεργήστε όσο είναι νωρίς γιατί αυτοί οι τύποι που έχουν και την πολιτική σας προστασία θα τα κονομήσουν και εσείς θα χρεωθείτε την ρετσινιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΕΔΩ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΨΑΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. popo leptomeries gia tin parapano eteria?exo akousi kai gia alles eteries pou emplekonte poli perisotero "diasimoi" kai fisika den plironoun edo kai 10eties,alla fisika de tha kserete kati e??...profanos oli h eksidikeusi kai gnosi arkite mono se afthn kathos mono gia ki mas perni!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5 ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ......ΑΣ!
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΝΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Βιδαλάκο πάρτο χαμπάρι. Θα μπείς για τα καλά στη στενή αρχχιλαμόγιο που τα έφαγες απο τη Commercial και τώρα πας να τα φας με τον αρχιαπατεώνα το Λιάγκα παρέα. 20 εκατομμύρια χρωστάνε τα λαμόγια του Λιάγκα στην εταιρεία.
    Και έχετε δώσει ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Σαν και αυτά που αγόρασες και κατέστρεψες τη Commercial. Πες ρε λαμόγιο ο φίλος σου ο Χριστοφή τι ραντεβού έκανε με τη PROTON BANK;
    Ο Παντελίδης ο πρασινορουφιάνος δεν είναι κολλητός σου; Μαζί δεν θα κάνετε τη μεγάλη μπάζα απο τη Commercial;
    ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. akousa oti enas poly gnwstos dhmosiografos pou emplekse me thn prwth kai den tou plhrwnoun th zhmia tou aytokinhtou tou ksekinhse megalh thleoptikh ereyna gia thn PRWTH. Epeidh gnwrizw tis ikanothtes tou tha pesei poly gelio sth vasilisshs sofias kai sta perixwra ths ypatias. Tha tous kanei rompa me eikona kai hxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. επειδη δεν εχω καταλαβει 9 ιουλιου μου εχουν δωσει ημερομηνια πληρωμης θα πληρωθω ή θα παρω αγγουρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγγουράκια θα πάρεις, εμένα 10 Ιουνίου μου είχαν δώσει...Και υπάρχουν και άλλοι παλαιότεροι στην ουρά. Μεγάλες ασφαλιστικές έχουν καταθέσει αγωγές. Τι κάνετε κύριοι της ΕΠ.ΕΙΑ...Μεγάλο σκάνδαλο, τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη ρεεεεεεεεεεεε. Μην αφήνετε και άλλους να χρεώνονται γ..........των ασφαλιστολαμόγιων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ta sunergia pleon mou lene plironi kanonikotata!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ? ΑΥΤΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΟΚΤ 10 ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤτΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ ΕΥΧΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
    25% ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    30% ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ

    Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

    ΘΥΜΙΖΕΙ ASTRA ΕΓΝΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή