Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Ε.Ε.Α.Ε.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ασφαλιστικό κλάδο και τους διαμεσολαβούντες, πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές στην Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.), και τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν κατά σειρά οι:
- Χάρης Αλεξόπουλος

- Δήμητρα Λύχρου

- Ειρήνη Λατσούδη

- Σπύρος Πατρίκιος

- Αναστάσιος Μάνεσης

- Αλέξανδρος Ραφαηλίδης

- Άκης Σκρίκας

Για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (Ο.Ε.Β.Ε.Α.), εκλέχθηκε η κα. Δήμητρα Λύχρου και ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στη Γενική Συνέλευση αναδείχθηκαν επίσης οι εκλέκτορες για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων (ΠΟΑΠ) και νυν ΠΟΑΝΑΔ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών) με τη σχετική αίτηση μετατροπής να περνά αυτές τις ημέρες από το Πρωτοδικείο.

Συγκεκριμένα εξελέγησαν οι:

- Χάρης Αλεξόπουλος

- Κωστής Μαυρόπουλος

- Δήμητρα Λύχρου

- Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

- Ειρήνη Λατσούδη

- Αλέξανδρος Ραφαηλίδης

- Σπύρος Πατρίκιος

- Θράσος Γρηγοριάδης

- Μαρίκα Βικτωράτου

- Αναστάσιος Μάνεσης

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε αποχαιρετιστήρια ομιλία από τον απερχόμενο πρόεδρο της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο που απεχώρησε οικειοθελώς μετά από τρεις θητείες παρουσίας στο Δ.Σ. Στην τοποθέτησή του ο κ. Μαυρόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες της Ε.Ε.Α.Ε. την προηγούμενη τριετία.

Βασικά στοιχεία της προηγούμενης περιόδου ήταν μεταξύ άλλων η μεγάλη αύξηση των μελών, η εύρωστη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ένωση, καθώς επίσης ότι ήταν η πρώτη που πρόσφερε στα μέλη της Συμβόλαιο Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης με ειδικούς προνομιακούς όρους.

Στη Γενική Συνέλευση έγινε επίσης απολογισμός πεπραγμένων από την κα. Λύχρου και οικονομικός απολογισμός από τον κ. Ραφαηλίδη.

Είναι κοινά αποδεκτό σήμερα, ότι ο ασφαλιστικός κλάδος και οι διαμεσολαβούντες ειδικότερα, βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις και ανακατατάξεις, που επιβάλλουν συσπείρωση και συμμετοχή για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.
Να ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και σε όλες τις δραστηριότητες της Ένωσης.

Πηγή: Insuranceworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου