Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δ Κοντομηνάς: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 300.000 ευρώ εγγύηση

Βαρύτατους περιοριστικούς όρους επέβαλε στον επιχειρηματία Δημ Κοντομηνά ο πρώτος ανακριτής μετά την απολογία του για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας που του απαγγέλθηκαν μετά από καταγγελίες Ελλήνων της Νοτίου Αφρικής ότι εξαπατήθηκαν μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας Interamerican χάνοντας πολλές χιλιάδες ευρώ από την περιουσία τους.

Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε την κατηγορία, και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι στην πλειοψηφία τους οι καταγγέλλοντες έχουν αποζημιωθεί. Μετά την απολογία του ο Δ. Κοντομηνάς αφέθηκε ελεύθερος, του επιβλήθηκαν ωστόσο οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης ύψους 300.000 ευρώ.

Με δήλωσή του ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν αποτελούν συνέχεια της επίθεσης που ξεκίνησε εναντίον του μετά την αποκάλυψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha του σκανδάλου της μονής Βατοπεδίου, ενώ εκφράζει την ακλόνητη πίστη του «για την επί της ουσίας δίκαιη κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης», που, όπως λέει, θα αποτελέσει απάντηση προς τους διώκτες του.

Πηγή: Asfalisinet

1 σχόλιο:

  1. λετε ρε παιδια να υπαρχει τελικα δικαιοσυνη???λετε τελικα να μην ειναι η δικαιοσυνη σωστη μονο οταν σε σταματησει χωρις ζωνη ασφαλειας ο αστυνομικος?μηπως και καποιοι απο την ασπιδα πηγαινοερχοταν στην αφρικη???για ψαξτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή