Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση της COMMERCIAL επί δημοσιευμάτων και ειδήσεων

ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ 15.000.000 ευρώ για τις καλύψεις αποζημιώσεων των δικαιωμάτων Ασφάλισης Ζωής των πελατών της τονίζει σε ανακοίνωσή της η Commercial Value.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η ΕΠΕΙΑ έστειλε επιστολή για να της δοθούν εκ νέου διευκρινήσεις, ενώ τάσσει ημερομηνία απάντησης για τις διευκρινήσεις των διευκρινήσεων την 15/01/2010. (Να σημειωθεί πως το nextdeal.gr δεν είχε αναφερθεί στο θέμα).


Η ανακοίνωση της Commercial Value:

"Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν φαντασιοπληξίες ή κατασκευάσματα ενός ή δύο δημοσιογράφων εθισμένων να βρίσκουν σκάνδαλα και απόπειρα παραπλάνησης του κοινού. Μετά διαπιστώσαμε ότι το φαινόμενο τείνει να αποκτήσει διαστάσεις ομαδικού εκστασιασμού και παραληρήματος. Διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι η ΕΠΕΙΑ με διαρροές προς τον τύπο (ηλεκτρονικό & έντυπο) κάνει το ανύπαρκτο υπαρκτό και το ασήμαντο σημαντικό.

Να βάλουμε τα θέματα στη θέση τους.

1. ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ 15.000.000 ευρώ για τις καλύψεις αποζημιώσεων των δικαιωμάτων Ασφάλισης Ζωής των πελατών μας. Αντίθετα στις 22/12 και κάτω από τη γενική κατακραυγή ότι δεν μπορούμε να δώσουμε αποζημίωση ούτε 1 ευρώ λόγω της πρωτοφανούς ενέργειάς της ΕΠΕΙΑ να δεσμεύσει και τους τρεχούμενους λογαριασμούς της εταιρίας μας, απαραίτητους για την κίνηση μας, η ΕΠΕΙΑ έστειλε επιστολή για να της δοθούν εκ νέου διευκρινήσεις ενώ τάσσει ημερομηνία απάντησης για τις διευκρινήσεις των διευκρινήσεων την 15/01/2010.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ 15.000.000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 15/01/2010.

2. Η εταιρία μας έχει στείλει 2 επιστολές, μία στις 29/10 και μία στις 13/11, και ζητάμε 18.500.000 ευρώ από τα δεσμευμένα κεφάλαια προκειμένου να αποζημιωθούν οι δικαιούμενοι ποσών εξαγοράς των συμβολαίων ζωής. Φευ μόνο επιστολές απαντητικές που να ζητάνε διευκρινήσεις επί διευκρινήσεων λάβαμε από την ΕΠΕΙΑ αποδέσμευση χρημάτων αποζημιώσεων ΚΑΜΙΑ.

3. Το ΦΕΚ που εξουσιοδοτεί την ΕΠΕΙΑ να υπογράψει τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων της Commercial Value έχει ημερομηνία 24/12 και αριθμό 2520.


Για να μη παίζουμε τις κουμπάρες ή τους κουμπάρους βαρεθήκαμε το ίδιο έργο 3 χρόνια τώρα, όλα τα σχετικά έγγραφα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, “www.commercialvalue.gr” εντός των επομένων ωρών. Για να δούμε ποιος κρύβεται και από τι?

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσουμε και στο επόμενο θέμα που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες.

Για την ώρα καλή χρονιά υγεία και ευτυχία και ευχόμαστε το 2010 η αλήθεια να λάμψει ψηλά στον ουρανό να την βλέπουμε όλοι με γυμνό οφθαλμό και όχι με τα μάτια που μας ανάγκασαν κάποιο να τη δούμε το 2009.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"

Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου