Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Η συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς πίσω από την έκρηξη βόμβας στην Εθνική Ασφαλιστική;

Η Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την χθεσινή βομβιστική επίθεση στην Εθνική Ασφαλιστική ,με προκήρυξη που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα.

"Επιτεθήκαμε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής."Προσεγγίσαμε το σημείο στην συμβολή των οδών Γαλαξία και Συγγρού και κομμάντο 2 συντρόφων μας τοποθέτησε τον μηχανισμό στην πλαϊνή πρόσοψη του κτιρίου ενώ άλλοι 2 σύντροφοι αποτέλεσαν την ομάδα περιφρούρησης. Το εύρος των υλικών καταστροφών προκλήθηκε απο αναβαθμισμένο εκρηκτικό μηχανισμό ενώ η ίδια εκρηκτική ύλη θα χρησιμοποιείται και στο μέλλον. Αυτή η αναβάθμιση ήταν προϊόν συνεργασίας πυρήνα μας και συντρόφων στο πλαίσιο της επαναστατικής εξέλιξης. Ο χρόνος που δόθηκε για την εκκένωση του κτιρίου καθορίστηκε εν γνώση του πλήθους και των δυνάμεων που διαθέτει η αστυνομία στην γύρω περιοχή. Στο μέλλον ανάλογα με την γεωγραφική χωροταξία κάθε σημείου θα ορίζουμε το χρονικό περιθώριο. Στόχος μας είναι οι υλικές ζημιές και επισημαίνεται στην αστυνομία να πραγματοποιεί εγκαίρως την εκκένωση του εκάστοτε σημείου.

Οφείλουμε να αναφέρουμε πως οι συνεχιζόμενες φάρσες για τοποθετήσεις εκρηκτικών μηχανισμών, αν και αποδιοργανώνουν μερικώς την λειτουργία του συστήματος, σε μια πραγματική περίπτωση δημιουργούν πρόβλημα εφόσον δεν δοθεί η απαραίτητη σοβαρότητα απο την πλευρά της αστυνομίας και των κέντρων που λαμβάνουν τα τηλεφωνήματα, καθιστώντας εν μέρει υπεύθυνους αυτούς που τις πραγματοποιούν,αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της οργάνωσης της Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Πηγή: Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου