Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Είσοδος της Script Insurance Software στη Βουλγαρία.


Μετά την Ελλάδα και τη Κύπρο, η Script Insurance Software αναπτύσσει τις εργασίες της στη 3η κατά σειρά χώρα εξάγοντας τις τεχνολογίες του Insuretech που έχει δημιουργήσει. Το Insuretech αλλάζει τον τρόπο που θα δουλεύουν οι ασφαλιστικοί πράκτορες και στη Βουλγαρία απολαμβάνοντας cloud front-office, συγκριτικής πολυτιμολόγησης και back-office σε με ενοποιημένη εφαρμογή.

Παράλληλα γίνεται ο πρώτος πάροχος στη Βουλγαρία κατασκευής direct εφαρμογών συγκριτικής πολυτιμολόγησης με συνδεσιμότητα σε άνω των δώδεκα Βουλγαρικών ασφαλιστικών εταιρειών με δυνατότητα έκδοσης και πληρωμής συμβολαίων απευθείας από τη πλατφόρμα της Script μέσω web-services.



O Φαίδων Παπαπαύλου, CEO της Script, σχολιάζει σχετικά:

“Η Βουλγαρία έχει μία έντονα ανταγωνιστική ασφαλιστική αγορά με αρκετό ενδιαφέρον, ενώ κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ήδη παρουσία στην Ελλάδα. Η είσοδός της Script έχει σαν σκοπό να προωθήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τοπικών ασφαλιστικών πρακτόρων σε μία ετήσια παραγωγή άνω των 2,4bn LV (1,2 δις ευρώ) στα κανάλια των πρακτόρων και των δικτύων.

Η τρέχουσα αγορά λογισμικού στη τοπική αγορά της Βουλγαρίας, αποτελείται από ασφαλιστικά γραφεία χωρίς συστήματα CRM ή στη περίπτωση παρουσίας τους, είναι παλαιάς τεχνολογίας ή δύσχρηστα. Επιπλέον, δεν υπάρχει πρόσβαση στην τεχνολογία ή η τεχνολογία είναι πολύ ακριβή για να την υιοθετήσει ευρέως η ασφαλιστική αγορά της Βουλγαρίας.

Αντιλαμβανόμενη το κενό στην ασφαλιστική αγορά της Βουλγαρίας, η Script σκοπεύει να παρέχει ένα συγκεντρωτικό insuretech λογισμικό, το οποίο θα διευκολύνει το τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστών, αλλά και θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα και τα κέρδη τους μέσω της συνδεσιμότητας των λογισμικών μας με τις ασφαλιστικές εταιρείες και της τεχνολογίας cloud. Με αυτόν τον τρόπο, η Script θα γίνει η πρώτη εταιρεία που θα φέρει το insuretech στην Βουλγαρία.”

Ο στόχος τη Script είναι να συνεχίζει να επεκτείνεται σε χώρες εντός και εκτός ΕΕ εξάγοντας Ελληνική τεχνολογία και ασφαλιστική τεχνογνωσία κλείνοντας το 2021 με 5 χώρες και άνω των 15.000 ασφαλιστών στο χαρτοφυλάκιο της με σκοπό το ψηφιακό μετασχηματισμό των εργασιών τους και ψηφιακά εργαλεία αύξησης πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Script στο

Website: www.script-it.gr
Email: info@script-it.gr

Script Ελλάδας: +30 2155600070
Script Βουλγαρίας: +35 9897932003

Διαβάστε αυτό το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου