Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

SEIB: Με το FlexibleHealth κάλυψης Lloyd’s ανατρέπει τα δεδομένα και στις ομαδικές ασφαλίσεις

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο κ. Άκης Παπαπαύλου, σχεδιαστής του προγράμματος FlexibleHealth και συνιδρυτής της SEIB, τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Αξιοποιώντας τεχνογνωσία και τεχνολογία και μέσω του πανελλήνιου δικτύου συνεργατών μας δίνουμε την ελευθερία στον Έλλην Ασφαλισμένο που καλύπτεται μερικώς από κάποιο Ομαδικό συμβόλαιο, είτε να το αξιοποιήσει επεκτείνοντας τα όριά του, είτε να καλύψει τις απαλλαγές/συμμετοχές του ή “να μπορεί να πάρει το νοσοκομειακό του και να φύγει”, γιατί άλλαξε δουλειά, γιατί συνταξιοδοτήθηκε, γιατί το Ομαδικό του δεν ανανεώθηκε. Χωρίς να φοβάται μην χάσει το δικαίωμά του στην Ασφάλιση επειδή ενδιάμεσα ίσως παρουσίασε προβλήματα υγείας.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα καλύπτει κάποιος πλήρως, συμπληρωματικά κάλυψη Ομαδικού Ασφαλιστηρίου με ένα μόνο Ατομικό Ασφαλιστήριο Υγείας το οποίο μπορεί να μετατραπεί από την επόμενη κιόλας χρονιά της απώλειας του ομαδικού σε 100% κάλυψης, χωρίς ενδιάμεσα έλεγχο της κατάστασης της υγείας του Ασφαλισμένου, και είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που έχουμε και αυτή την πρωτιά!"
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου