Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εθνική Ασφαλιστική: Η μεγάλη μέρα κατάθεσης των προσφορών

Image result for εθνικη ασφαλιστικη
Σήμερα κατατίθενται οι προσφορές των 4 ενδιαφερόμενων για το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι ενδιαφερόμενοι, που συνεχίζουν να διεκδικούν την Εθνική Ασφαλιστική είναι η εξής: Η κινεζική Fosun, η κοινοπραξία J. Calamos-ExinGroup, και οι κινεζικές εταιρείες Wintimeκαι Gongbao. Σύμφωνα με πληροφορίες , οι δύο τελευταίες κινέζικες εταιρείες ενδέχεται να κατέβουν με μία κοινή πρόταση για την διεκδίκηση του πλειοψηφικού πακέτου
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Πέρα των ανωτέρω διαδικαστικών , εγώ εκεί που θα σταθώ είναι στην κατάπτυστη συμπεριφορά (υποτίθεται μορφωμένων και επιστημόνων) αυτών που εργάζονται στα κεντρικά γραφεία στην Λεωφόρο Συγγρού.

    Οπου εν ώρα αιχμής 0900 έφυγαν από τα γραφεία τους και κατέβηκαν κάτω και έκαναν κατάληψη του οδοστρώματος της Λεωφ. Συγγρού παρεμποδίζοντας την κίνηση ολων των οχημάτων.
    Μιας πολύ κεντρικής οδικής αρτηρίας της Αθήνας και εν ώρα αιχμής.

    Όπου το μποτιλιάρισμα (ουρά) των αυτοκινήτων προς Αθήνα είχε φτάσει στην παραλιακή μέχρι το Παλαιό Φάληρο, και μέχρι το Μοσχάτο για τα οχήματα που έρχονταν από τον Πειραιά.


    Οι γελοιότητες των “αγροτών” και αγροτών με τα τρακτέρ τους, βρήκαν πρόσφορο έδαφος ως “Ιδέα αγώνα” και πάλης ενάντια στο κλπ κλπ, την γνωστή κασέτα δηλαδή και σε αυτούς του υψηλού μορφωτικού επιπέδου που διαχειρίζονται τις τύχες της Εθνικής Ασφαλιστικής.. Αυτής της κατάντιας του πεζοδρομίου δυστυχώς.


    ΥΓ. Αν αποφασίσετε κύριοι της Εθνικής , - αν τυχόν δεν σας αρέσει αυτός ο ενδιαφερόμενος που θα κάνει την συμφερότερη προσφορά – να ξανακάνετε κατάληψη του οδοστρώματος βγάλτε ένα δελτίο τύπου να ενημερώσετε τον κόσμο. ....
    Και επιπρόσθετα στο να μην σας κακολογεί ο κόσμος με διάφορα κοσμητικά επίθετα και “καλολογικές του εκφράσεις “ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή