Ενόψει της Καθαρής Δευτέρας, η ΕΣΕΕ γνωστοποιεί τις εκτιμήσεις της για το κόστος του Σαρακοστιανού τραπεζιού του 2017.
Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της δειγματοληπτικής έρευνας που εκπόνησε το ΙΝ.ΕΜ.Υ. της ΕΣΕΕ, στο χρονικό διάστημα 21-23 Φεβρουαρίου, αναφορικά με το ύψος των τιμών των προϊόντων που απαρτίζουν το σαρακοστιανό τραπέζι, καταδεικνύουν μία μέση μείωση των ψαρικών και ανάμεικτες τάσεις, με πτωτικό όμως πρόσημο, για τα λοιπά συνοδευτικά προϊόντα (από supermarkets και φούρνους).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου