Όπως δείχνει η τελευταία έρευνα οικογενειακών προϋπολογισμών μεταξύ των ετών 2014 και 2015, Μείωση παρουσιάζουν οι μηνιαίες ποσότητες ειδών διατροφής και οινοπνευματωδών ποτών και καπνού, που αφορούν σε τσιγάρα (8%), ψάρια (6,5%), τυρί (5,4%), ελαιόλαδο (5,1%), γάλα (2,8%), φρέσκα και συντηρημένα φρούτα και ξηρούς καρπούς (2,4%) φρέσκα και συντηρημένα λαχανικά (1,4%), κρέας (1,0%) και ψωμί και προϊόντα αρτοποιίας (0,2%), ενώ αύξηση παρουσιάζουν οι μηνιαίες ποσότητες που αφορούν σε ζυμαρικά (4,9%), γιαούρτι (3,8%), οινοπνευματώδη ποτά (2,1%) και ρύζι (0,8%).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου