Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Τον Σεπτέμβριο η διασταύρωση για ανασφάλιστα οχήματα

 
Τον Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί η διασταύρωση στοιχείων, προκειμένου να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, εφόσον ξεπεραστούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα με τη βάση δεδομένων, όπως οι ελλείψεις στην καταχώρηση μεγάλων οχημάτων, για τα οποία είναι σε εξέλιξη συνεργασία φορέων και συναρμόδιων υπουργείων.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Βαρέθηκα να το ακούω και να το διαβάζω.
    Απο τον περασμένο χρόνο , Απο τον Απρίλιο θα και θα με τα ανασφάλιστα, μετά απο Οκτώβριο.
    Εφέτος για τον Απρίλιο ειχαν πεί αυτά τα θα και θα.

    Μετά μετατέθηκε για Ιουλιο, τώρα απο Σεπτέμβριο μας λέει παραπάνω η ανάρτηση..
    Μπορεί να έχουμε και τίποτε εκλογές τότε , και το εν λόγω θέμα θα παραπεμφθεί στις ....καλλένδες και για το απώτερο μέλλον.

    Μάλλον μας αρέσει να αλληλοκορροϊδευόμαστε σε αυτη την νοσηρή κατάσταση του δήθεν ενδιαφέροντος απο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του χώρου και του λεγόμενου κράτους για τα ανασφάλιστα .

    Αλλά αυτό που κάνουμε ειναι "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του".

    Κύριοι ας λείψει η υποκρισία.
    Για να λειτουργήσει ενα τέτοιο σύστημα ελέγχου και διαχείρησης, απαιτούνται υποδομές, τεχνογνωσία απο εξιδεικευμένο προσωπικό , και κυρίως λεφτά και θέληση.
    Τίποτε απο αυτά δεν υπάρχουν και καννένας απο τους ενδιαφερόμενους δεν βλέπω να εχει και πραγματική θέληση για να γίνει αυτό η να βάλει το χέρι στην "τσέπη" για το κόστος του εγχειρήματος.

    Το μόνο που λέγεται απο ολους ειναι... το κράτος να τα οργανώσει και να τα λειτουργήσει αυτά , και τι κάνει το κράτος τώρα.
    Ποιό κράτος άραγε, το πτωχευμένο κράτος?

    Αυτά και εις άλλα με τις υγείες μας τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν δέκα ημέρες ειχα γράψει το παραπάνω σχόλιο.
    Κάπου έγραψα .... //. Μπορεί να έχουμε και τίποτε εκλογές τότε , και το εν λόγω θέμα θα παραπεμφθεί στις ....καλλένδες και για το απώτερο μέλλον.//.......

    Οντως θα εχουμε εκλογές οπως το ειχα προβλέψει.
    Και μήπως αμφιβάλει κανείς οτι αυτό το θέμα των ανασφάλιστων δεν θα παραπεμφθεί στις καλένδες και για το απώτερο μέλλον?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή