Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην ΆποψηΤετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Κλείνουν οι μαύρες τρύπες στο αυτοκίνητο

Το γεγονός ότι κάθε συμβόλαιο θα ανανεώνεται εφόσον μόνο προεξοφλείται, θα οδηγήσει σε περιορισμό των ανείσπρακτων ασφαλίστρων
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

4 σχόλια:

 1. ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ BANK ASURANCE ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ .
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΗΝΑΣ "ΧΑΡΙΤΟΣ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ..
  ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΤΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ .
  ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ,ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ,
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ,, ΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ .
  ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΎ ΣΤΑ ΑΝΕΊΣΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΎΞΗΣΗ ΣΤΑ ΆΚΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΉ ΑΠΌ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΊΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ?ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ-ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ?ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΛΛΙΩς ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή