Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ετοιμάζεται για καταγγελίες η Hellas Direct

Αποτέλεσμα εικόνας για hellas direct

Λίγους μήνες μετά την επέκταση στις ασφαλίσεις κατοικίας και μετά την επιτυχία που διαγράφει στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, η online ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct βλέπει ασυμβατότητες και αθέμιτες πρακτικές και ετοιμάζεται να προβεί σε καταγγελίες κατά των τραπεζικών δικτύων και του Bancassurance.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

3 σχόλια:

  1. Ποιές ειναι οι αθέμιτες πρακτικές των Τραπεζών κύριοι της Hellas Direct?

    Ελεύθερη ανταγωνιστική οικονομία έχουμε και οχι προστατευτισμούς.

    Τι παραπάνω σε υπηρεσίες προσφέρετε εσείς και δεν το προσφέρει το Bankassurance?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι όλοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι είναι άσχετοι με ασφάλειες ας πούμε; Μη μας πεις για πιστοποιήσεις, η Ασφαλιστικές εργασίες καλύπτονται μόνο σε ποσοστό 20-30% από το πιστοποιητικό, το υπόλοιπο 70% είναι άγνωστο από τους τραπεζοϋπαλλήλους. Θα γίνει η σούφρα σας ΝΑ υπαλληλάκια να φέρετε καμια ασφάλεια μέχρι να κλείσουν υποκαταστήματα οι τράπεζες και να κλαίτε. Εκβιάζετε τον κόσμο να μείνει σε εσάς μη δεχόμενοι νόμιμα ασφλαιστήρια, με αστείες δικαιολογίες. Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς...

      Διαγραφή
    2. Σήμερα αγαπητέ μου ζούμε σε μια "ειδική κατάσταση". Όπου τα πάντα ρεί.
      Τα πάντα μεταβάλλονται συνεχώς και οι μορφές των πραγμάτων εναλλάσσονται.

      Ζούμε πάλι μετά από τόσους αιώνες, τις Ηρακλείτειες έννοιες αυτές του
      Ηρακλείτου του Εφέσιου του Έλληνα προσωκρατικού φιλόσοφου που έζησε τον 6ο με 5ο π. Χ. αιώνα στην Έφεσο, της Μικράς Ασίας.
      Έννοιες που εκφράζουν την κοσμική κοινωνική οικονομική αστάθεια και μεταλλαγή.
      Και που τις ζούμε και πάλι τώρα.

      Πέρα της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας , της ανεργίας και των άλλων δεινών εδώ του κόσμου, που δεν του περισσεύουν λεφτά ούτε και για την επιβίωση ακόμη σε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου, συζητάμε και ζητάμε το πως θα μπορέσει να σκεφτεί και να ενδιαφερθεί ο Ελληνας και για σύναψη συμβολαίων ιδιωτικής ασφάλισης?
      Τέλος πάντων.

      Και ότι το κύριο πρόβλημα και η έγνοια του κόσμου σήμερα είναι να του κάνει μόνο ο ασφαλιστής την ανάλυση των αναγκών του και όχι το πως θα επιβιώσει με την ανεργία , τις περικοπές μισθών και συντάξεων και την επιδρομή του κράτους στα εισοδήματα του.. !!!!!!!!


      Και για ποιους ασφαλιστές συζητάτε ότι έχουν την εμπειρία να καθοδηγήσουν τον καταναλωτή στην ανάλυση των αναγκών του?
      Και ότι οι αντίστοιχοι πιστοποιημένοι τραπεζουπάλληλοι ειναι άσχετοι κατ εσάς.

      Μήπως αναφέρεστε για αυτούς που με το κόλπο της "στρατολόγησης" απελπισμένων άνεργων νέων, μέσω αγγελιών της “Χρυσής Ευκαιρίας” το ίδιο και η "στρατολόγηση" δασκάλων, καθηγητών, αστυνομικών, διαφόρων άλλων δημοσίων υπαλλήλων, συνταξιούχων , η την κόρη της φουρνάρισας και της ΕΒΓΑ της γειτονιάς, της γραμματέως του συνεργείου αυτοκινήτων, ακόμα και την κομμώτρια.?
      Που ολοι και όλες τους μέσα στην οικονομική τους δυσπραγία κυνηγούν το ότι οτιδήποτε για το έξτρα τους εισόδημα ή το εισόδημα της επιβίωσής τους ή συμπλήρωσης της πενιχρής τους σύνταξης.
      Και αναλαμβάνουν να κάνουν τον ασφαλιστή.

      Και είναι και πάμπολλοι αυτοί ως ασφαλιστές αυτής της κατηγορίας, όπου μετά από μια ταχύρυθμη εκπαίδευση και όχι βέβαια μέσα από τα επίσημα κανάλια εκπαίδευσης αλλά από τον μάνατζερ η τον μεγαλο ασφαλιστή, .......!!! θεωρούνται ασρφαλιστές. .

      Και μετά βγαίνουν ο καθένας τους από αυτές τις κατηγορίες και χωρίς προσωπικό κωδικό , και παριστάνουν τον ασφαλιστή πρώτιστα σε συγγενείς φίλους, σε νυν η πρώην συναδέλφους τους στους χώρους της δουλειάς τους .

      Και όσο και ότι καταφέρουν ο καθένας τους μέχρι να το βαρεθούνε αυτό το άθλημα και το εγκαταλείψουν.
      .Πρακτικές του παρελθόντος που δυστυχώς συνεχίζονται ακόμη .

      Αυτοί λοιπόν θα σταθούν και θα κατευθύνουν σωστά τον κόσμο?

      Αλλά και οι κανονικοί και σωστοί ασφαλιστές ας το καταλάβουν πλέον.

      Οι εξελίξεις και η τεχνολογία έχουν προσπεράσει τις κλασσικές μεθόδους και αυτών μαζί που εργάζονται με αυτές, αλλά μεθόδους μιας άλλης πάλαι εποχής 'όμως,
      Και το κυριότερο χωρίς προστατευτισμούς.

      Που φυσικά εσείς θέλετε να συνεχίζονται ως ήταν σε καθεστώς προστατευτισμού για εσάς και εις το διηνεκές.

      Διαγραφή