Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ούτε λόγος για το ασφαλιστικό και τους 3 πυλώνες

Image result for 3 pillars

Τελικά το μείζον πρόβλημα του "συνταξιοδοτικού" παραμένει στα ασυζήτητα. Οχι μόνο δεν αναζητούνται λύσεις αλλά ίσως να μη θεωρείται από τους αρμοδίους ότι χρήζει λύσεως. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από πρώτη άποψη όταν μέσα στη σειρά όλων των παροχών, λογικών σκέψεων, προσνατολισμών σε διάφορα θέματα της κυβέρνησης στο πλαίσιο της ΔΕΘ, το μείζον θέμα των συντάξεων, του ασφαλιστικού όλου δηλαδή, δεν θίχτηκε, και δεν υπήρξε ούτε ένας λόγος, μια μικρή αναφορά. Έστω μια ξώφαλτση κουβέντα που θα δημιουργούσε την εντύπωση ότι οι κυβερνώντες προβληματίζονται, το έχουν στον νου τους, αλλά θα το δουν στη συνέχεια και μετά από την αντιμετώπιση άλλων εξίσου μεγάλων θεμάτων. Η αίσθηση που δημιουργήθηκε σε όσους περίμεναν να ακούσουν κάτι και γι΄αυτό ήταν απογοητευτική.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Αραγε τι τύπου λύσεις πιστεύουν κάποιοι οτι θα μπορούσαν να αναζητηθούν , ή να ευρεθούν σε μια τέτοια τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το ασφαλιστικό και ειδικά το συνταξιοδοτικό?

    Οτι δήποτε λύση σήμερα αλλαγής του υφιστάμενου συστήματος θα ήταν καθαρή αυτοκτονία για το συνταξιοδοτικό.

    Και το λέω αυτό γιατί σήμερα ακόμα και τα ελάχιστα που οφείλουν να πληρώνουν για να έχουν ασφάλιση υγείας, πρόνοιας, και σύνταξης ειδικά οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, και οι ελευθεροεπαγγελματίες με σύμβαση έργου, δεν μπορούν να τα πληρώσουν.
    Ισως και γιατί δεν έχουν λόγω ανεργίας, ή έχουν εξωπραγματικά χαμηλά εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!1ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ,,,ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΝ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!ΩΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 600 ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩΣ ΑΣ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,,,, ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή