Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ: Εμείς κορόιδα είμαστε;

Υπάρχει κράτος και μπορεί να αποδείξει ότι λειτουργεί; Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό με τα ανασφάλιστα οχήματα
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

2 σχόλια:

  1. Ναι.

    Με τόσα που μας έφαγε η ασφαληστρική αγορά και το Δημόσιο που δήθεν επόπτευε την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα κυκλοφορούμε ελεύθερα και όπως θέλουμε μέχρι να πατσίσουμε.

    Στον παρονομαστή βάλτε 250-300 euro, όσο το μέσο ετήσιο ασφάλιστρο.
    Στον αριθμητή βάλτε μερικές χιλιάδες euro που μας καταβρόχθισαν οι παραπάνω ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί (ασφαληστρική αγορά, Δημόσιο). Κάντε την πράξη και θα βρείτε σε πόσα χρόνια θα ξανασφαλισθούμε.

    Μέχρι τότε υπάρχει και το... Επικουρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί μου, οι όποιοι εσείς, με την νοοτροπία κουτοπόνηρου Ελληνάρα" που κατακρίνει και απορρίπτει το μέτρο της υποχρεωτικής ασφάλισης των οχημάτων .
    Αυτής δηλαδή της υπέρ αναγκαίας υποχρέωσης του κάθε οδηγού αυτοκινήτου.
    Φαίνεται δεν το γνωρίζετε ότι το “γινάτι βγάζει μάτι”.........

    Το μετά ή τα μετά είναι τα δύσκολα αν σου τύχει η "στραβή" δηλαδή να εμπλακείς σε τροχαίο ατύχημα και να είσαι ανασφάλιστος.
    Τότε απλά πιάσε το αυγό και κούρευτο που λένε. ........

    Δεν μπορείς μάλλον να συνειδητοποιήσεις το τι θα σε περιμένει η τι θα πάθεις αν προκαλέσεις ατύχημα με όχημα ως οδηγός και είσαι ανασφάλιστος και ειδικά αν προκληθεί τραυματισμός η είναι θανατηφόρο το ατύχημα.
    Και κανένα Επικουρικό δεν σε σώζει .

    Ακόμα και να μην φταις όταν θα βρεθείς ανασφάλιστος σε μια τέτοια περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, το μπλέξιμο σου θα είναι επίσης πολύ μεγάλο και ως ψυχοφθόρο γεγονός ακόμα.

    Και το πόσο θα είναι μεγάλο θα είναι για εσένα μόνο και μόνο, γιατί βρέθηκες ανασφάλιστος. .
    Ότι το χειρότερο.

    Και μάθε όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος,ή οι χρόνοι οι πολλοί τα φέρνει η στιγμή!....... .

    Ο κάθε παθών αλλά με ασφάλιση, και με νομική προστασία οδηγού και αυτοκινήτου για τα διαδικαστικά της ζημιάς ή του ατυχήματος, που αν υπάρχουν και σωματικές βλάβες , το μόνο που θα θα έχει να κάνει είναι να υπογράψει ένα χαρτί το "κατ όνομα και εντολή" προς την νομική υπηρεσία της ασφαλιστικής του παθόντος την ζημια (σωματική - υλική) οδηγού για να αναλάβουν να προστατέψουν νομικά τον ασφαλισμένο τους.
    Ξέρεις τότε πολύξερε Ελληνά μου το τι έχεις να πάθεις εσύ ο υποστηρικτής του να μην δέχεσαι να είσαι ασφαλισμένος, όταν βρεθείς ανασφάλιστος και προκαλέσεις ατύχημα?.

    Θα αναλάβουν και θα σε “περιποιηθούν κατάλληλα” οι δικηγόροι της άλλης εταιρίας.

    Μιλάμε για αδίστακτους και ανελέητους δικηγόρους που τους έχει η κάθε ασφαλιστική "με τον μήνα που λένε" και με προϋπηρεσία σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Που θα σε τρελάνουν σε δίκες ποινικές και σε αγωγές για αποζημιώσεις , μάθε ότι !!!
    θα σε κυνηγάνε μέχρι και στην άλλη σου ζωή όχι μόνο εσένα αλλά και τους επιγόνους σου μέχρι να πάρουν αυτά που πλήρωσαν για αποζημιώσεις.....

    Θα σε ξεσκίσουν κυριολεκτικά.
    Και άντε βρες εσύ αντίστοιχους δικηγόρους και ξεπουλήσου να τους χρυσοπληρώσεις για να σε γλυτώσουν από το μπλέξιμο, ακόμα και από "την στενή". .......
    Και θα λες τότε τι μεγάλη ακακία που έκανα, και γιατί δεν ήμουν ασφαλισμένος κλπ κλπ.

    Αλλά θα είναι αργά για δάκρυα τότε. Και ότι μάγκες δεν υπάρχουν ποια σε τέτοια θέματα. “” Τους πάτησε το τρένο””.

    ΑπάντησηΔιαγραφή