Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πλαστά συμβόλαια: Νέο κρούσμα χτυπά τους ασφαλιστές

H αγορά έχει γεμίσει με πλαστά συμβόλαια, ομολογούν όλο και περισσότεροι πράκτορες. Ειδικά στην περιφέρεια όπου ο έλεγχος των ασφαλιστικών είναι πιο χαλαρός, το 1 στα 10 συμβόλαια κατά συντηρητικούς υπολογισμούς τυγχάνει να είναι πλαστό αναφέρουν στο I.W, επαγγελματίες στην αγορά. Αιτία στο φαινόμενο που παίρνει διαστάσεις είναι πρώτον η κρίση ρευστότητας ανάμεσα στους πελάτες και οι "μαύροι κωδικοί" που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται και να ασφαλίζουν.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

4 σχόλια:

  1. Ο έλεγχος των εσφαλιστικών εταιρειών από την εποπτική αρχή είναι μηδαμινός. Τα ασφαλιστήρια νοσοκομειακής περιθάλψεως όταν πελάτης χρειασθεί να νοσηλευθεί είναι στον αέρα!!! Τα νοσοκομεία βάζουν τους πελάτες τους να πληρώσουν ποσά που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνει η ασφαλιστική!!! Πού είναι ο έλεγχος. Θα έπρεπε να υπάρχει νομικό τμήμα στην Δ.Ε.Ι.Α. που να καταγγέλονται όλες οι αντιρρήσεις που προβάλλουν οι ασφαλιστικές. Σε περίπτωση που κάποιος ζει μόνος του π.χ. και χρειασθεί επείγουσα εισαγωγή τα τηλεφωνικά κέντρα των περισσοτέρων εταιρειών χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες..που καμμιά σχέση δεν έχουν με τον πελάτη. Αποτέλεσμα οι πελάτες που χρειάζονται επείγουσα νοσήλεια να είναι ξεκρέμαστοι ενώ μπορεί τα 10 τελευταία χρόνια να πλήρωσαν 20-30.000 ευρώ ασφάλιστρα ξαφνικά απογοητεύονται και δεν θέλουν να συνεχείσουν τηνασφάλισή τους μετά τηνταλαιπωρία εις την οποίαν υπέστησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε συγγένεια με τον περίφημο καπετάνιο Μπουκουβάλα;

      Διαγραφή
  2. Τα πλαστά συμβόλαια στον τελευταίον επίσημο έλεγχο ήταν 150.000 περίπου και το 70 % εξ αυτών ήταν από ψάρεμα ηλιθίων πελατών στο διαδύκτιον. Ας προσέχουν με τα ψηφιακά συμβ. και τους άγνωστους ηλεκτρονικούς....ασφαλιστές! Το θέμα είναι τα ατυχήματα που προξένησαν κάποιοι από αυτούς τους 150.000 ποιοί κλήθηκαν να τα καλύψουν;;;; Πάλι εμείς οι υγιείς και το δύστυχο επικουρικό που μπάζει από παντου...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι αγαπητέ μου επειδή "βρήκαμε τον παπά να θάψουμε εξι -επτα".

      Υπάρχει και η ηλεκτρονική πλατφόρμα που εάν βάλεις τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου σου βγάζει εάν ειναι όντως ασφαλισμένο ή όχι.

      Εγώ περισσότερο φοβάμαι πάντως αυτούςτους ορατούς ανθρώπους που παριστάνουν τους ασφαλιστές.

      Και στην περιοχή της Λάρισας και ολης της Κρήτης οπου υπάρχει αναλογικά ή συγκριτικά ο μεγαλύτερος αριθμός πλαστών συμβολαίων, δεν έγιναν αυτά βέβαια απο τους αόρατους/αγνώστους ηλεκτρονικούς ασφαλιστές.

      Διαγραφή