Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αγγελία εργασίας για τη Script Software Solutions

Η Script Software Solutions, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της έναν υψηλού επιπέδου επαγγελματία για την ακόλουθη θέση: Senior Software Development.
Προφίλ Υποψηφίου
  • Πενταετή εμπειρία σε:
  1. ·         Java
  2. ·         Spring MVC
  3. ·         PostgreSQL
  4. ·         Web  Services (REST & SOAP)
  5. ·         Bootstrap
  • Εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο
  • Team leading skills
  • Communication skills, καθώς θα αναλαμβάνει και την επικοινωνία με τους πελάτες της εταιρείας
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
Μπορείτε να προωθήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail: info@script-it.gr. Παρακαλούμε αναφέρετε “Ref. SSD17112017” στο subject line του e-mail σας.

Σχετικά με την Script Software Solutions
H Script Software Solutions είναι εταιρία spin-off. Ιδρύθηκε το 2013 συγκεντρώνοντας και αξιοποιώντας την άνω των 40 ετών εμπειρία των στελεχών της στον ασφαλιστικό χώρο, με σκοπό την καινοτομία και την αλλαγή προσέγγισης τεχνολογίας στην εγχώρια ασφαλιστική δραστηριότητα, μετρώντας ήδη πλούσιο χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πελάτες από όλο το φάσμα της Ασφαλιστικής δραστηριότητας (Ασφαλιστικές Εταιρίες, Διαμεσολάβηση, κτλ).
Δραστηριοποιείται παρέχοντας τόσο έτοιμες λύσεις λογισμικού όσο και εξειδικευόμενη σε tailor-made ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού για επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου.
Λύσεις λογισμικού περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων λύσεις Πολυτιμολόγησης, Διαχείρισης Πελατολογίου, Ζημιών, Διαχείρισης είσπραξης οφειλών, υποστήριξης & ικανοποίησης δικτύου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου