Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Νέα συνεργασία για την ERGO σε θέματα εκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Image result for ακριβοπουλος

Πιστή στην αρχή της για τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής απέναντι στον Πελάτη, η ERGO ενισχύει την υποστήριξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης μέσω της συνεχούς και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των βασικών δικτύων προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Για την αναβάθμιση του έργου των δικτύων της η Εταιρία ξεκίνησε τη συνεργασία της με ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης τον κ. Κώστα Ακριβόπουλο.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

5 σχόλια:

  1. Το οτι οδήγησε η Allianz τον Ακριβόπουλο να φύγει, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα τόσα χρόνια στην εταιρία, είναι πραγματικά δείγμα του επιπέδου της εταιρίας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, οτι ο τζίρος της Allianz έχει πέσει από τα 220 εκατ. το 2008 στα 190 το 2016 και κάτω από 170 λογικά το 2017...η Δ/νση Πωλήσεων (που δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά...) και η Διοίκηση (παρούσα και απερχόμενη) είναι πραγματικά για γέλια. "Πολυεθνικές" και καλά...καλή πορεία στον κο Ακριβόπουλο, ένα άξιο και καταξιωμένο στέλεχος της Αγοράς και αναγνωρισμένο από ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρία για ένα ΑΞΙΟ και ΙΚΑΝΟ στέλεχος να ανοίξει τα φτερά του, πέρα από πατρόνες ανίκανους "managers" που τον δυνάστευαν τόσα χρόνια και να δείξει και σε άλλη μια εταιρία της αγοράς τι αξίζει. Θα έχει σίγουρη επιτυχία γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Ανκριβόπουλο, συγχαρητήρια στην ERGO για την επιλογή της, πραγματικά βρήκε ένα άξιο στέλεχος για την εκπαίδευση των δικτύων της. Καιρός ήταν να χτίσει Ομάδα εκπαίδευσης σιγά σιγά. Δε λογίζεται πολυεθνική εταιρία χωρίς Δ/νση Εκπαίδευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είσαι ο ίδιος και στα 3 σχόλια? Γιατί ακόμη και η ώρα που έγραψες το 2ο και 3ο,( 3.18 ) σε προδίδει. Ασχέτως με τον καλό Κο Ακριβόπουλο..καρφώνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι σε καλό δρόμο, δες μερικές ιδέες ακόμα:

      https://www.forbes.com/sites/freekvermeulen/2011/05/02/six-ways-to-suck-up-successfully-it-is-not-as-easy-as-you-might-think-it-is/#7b9dc714d5b5

      Διαγραφή