Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

“Δεν έφταιγα εγώ, πλήρωσε όμως η ασφαλιστική μου” !Να γιατί καλούμε την τροχαία σε περιπτώσεις ατυχήματος

Μια ενδιαφέρουσα υπόθεση που αλιεύσαμε από την Κύπρο και την ιστοσελίδα philenews.com σύμφωνα με την οποία αναγνώστης της έστειλε την παρακάτω διαμαρτυρία.

Από μία απλή ανάγνωση της υπόθεσης, όπως την αναφέρει ο διαμαρτυρόμενος, βγαίνει το συμπέρασμα ότι πάντα σε τροχαίο ατύχημα καλούμε την τροχαία και ενημερώνουμε την ασφαλιστική μας για την φροντίδα ατυχήματος. Κάτι που δεν έκανε ο συγκεκριμένος αφού όπως αναφέρει ο οδηγός της μηχανής ήταν χωρίς άδεια οδηγού και άδεια κυκλοφορίας και τον παρακάλεσε να μην αναφέρει το γεγονός !
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

5 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Κύπρο, αλλά στην Ελλαδα, σε απλά τροχαία ατυχήματα που δεν υπάρχει τραυματισμός, στην Αττική τουλάχιστον η τροχαία δεν έρχεται.

    Αν τους καλέσεις το πρώτο που σε ρωτούν ειναι εάν υπάρχει τραυματισμός.
    Μετά σου λένε ειδοποιήστε και οι δύο την φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής εταιρείας σας, τραβήξτε φωτογραφίες με τα κινητά σας, ανταλλάξτε τα στοιχεία σας, και μετακινείστε τα αυτοκίνητά σας για να μην εμποδίζετε την κυκλοφορία των άλλων αυτοκινήτων.

    Και εάν κάποιος απο τους παθόντες επιμένει πολύ στο να τους καλεί μπορει να στείλουν και κάποια μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζήτα , και αυτός τις ίδιες συστάσεις κάνει και το μόνο κυρίως που τον ενδιαφέρει να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.

    Επιγραμματικά το μόνο που τους νοιάζει ειναι να μην έχει γίνει τραυματισμός ανθρώπου και να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία των άλλων αυτοκινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κύπρο το 90% όσων εμπλεκονται σε ατύχημα βάζουν ένα κολάρο και ζητούν αποζημίωση για ατύχημα από τις ασφαλιστικές! Η απάτη, της απάτης, Ω Απάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω μια απορία.

      Πως γίνεται αυτό, χωρίς ιατρικά πιστοποιητικά, αποδεικτικές εξετάσεις, χαρτιά νοσηλείας, και εν τέλει δεν έχουν εκει οι ασφ. εταιρείες γιατρούς πραγματογνώμωνες που ελέγχουν ιατρικά τις αιτιάσεις του κάθε αιτούμενου αποζημίωση λόγω τροχαίου ατυχήματος?

      Διαγραφή
    2. Όλοι κουμπαρο-γνωστοί στην Κύπρο, ένα μεγάλο χωριό...πας και παίρνεις γνωμάτευση από τον φίλο-ξάδερφο-κουμπάρο και όλα καλά κουμπάρε!

      Διαγραφή
    3. Κουμπάρε, τα φαινόμενα φαίνεται ότι απατούν.

      Και εκει που νόμισα ότι στο νησί σας επικρατεί τάξη και ευνομία, διαβάζω στην απάντησή σου για "Πράμματα και θάμματα" που λέει ο λόγος..

      Διαγραφή