Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ 8 χρόνια μετά: Ένα διαχρονικό και διακυβερνητικό έγκλημα! Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως σήμερα απούσα

Η όγδοη επέτειος από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια και οι μεγάλες εκκρεμότητες που έχουν απομείνει, αποδεικνύουν την διαχρονική και διακυβερνητική ανικανότητα χειρισμού ενός περιστατικού που καμία πολιτισμένη κυβέρνηση του κόσμου δεν θα είχε αφήσει να συμβεί στους πολίτες της.

Οι συνέπειες αυτής της ανικανότητας τραγικές:
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

8 σχόλια:

  1. Και τι ζητάνε οι παθόντες?
    Να τους πληρώσει αυτά που τους υπόσχονταν ο Ψωμιάδης -το Ελληνικό κράτος δηλαδή - με λεφτά απο τους άγριους φόρους που πληρώνουν οι λοιποί φορολογούμενοι ή με τα λεφτά που περικόπτει απο τους μισθούς και τις συντάξεις?

    Αυτό έλειπε δα να πληρώνει το κράτος την κάθε ιδιωτική συμφωνία μεταξύ εταιρειών και ιδιωτών που αποτυγχάνει.

    Οταν τους ελεγαν εκείνη την εποχή στους σημερινούς παθόντες, μην διακόπτετε την κοινωνική σας ασφάλιση, μην ακυρώνετε ή εξαγοράζετε τα συμβόλαιά σας που έχετε σε άλλες εταιρείες για να τα πάτε τα λεφτά σας στην Ασπίδα, και στην Commercial.
    Ολοι αυτοί όμως ακουγαν μόνο τα "παπαγαλάκια" .

    Και όπως είχα γράψει παλαιότερα, μακρυά απο τους επαγγελματίες εμποράκους της ανθρώπινης ελπίδας.

    Αυτούς τους επαγγελματίες εμποράκους των συλλόγων που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να " παραμυθιάζουν και να μαδάνε οικονομικά" τους παθόντες τάζοντάς τους και τι δεν τους τάζουν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παθόντες αυτοί, που ήταν και είναι ακόμα οι άμεσα παθόντες, ήταν ασφαλισμένοι με ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής έχοντας διανύσει τα 2/3 και παραπάνω της πολυετούς τους διάρκειας, ολόιδια με τα ασφαλιστήρια που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να προωθήσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες-στρουθοκάμηλοι- γύπες- κοράκια (παρομοιώσεις ενδεικτικές της στάσης που κράτησαν όλες οι εναπομείνασες ασφαλιστικές εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά μετά το κλείσιμο της ¨ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ¨ όταν κανιβάλισαν στο πελατολόγιό της αντί να το αναδεχθούν νόμιμα όπως τους προτάθηκε και να περισώσουν έτσι την φήμη τους) με πενιχρό αποτέλεσμα πωλήσεων που οφείλεται στην κατάρρευση της εμπιστοσύνης χιλιάδων πελατών της ¨ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ¨ και εν τέλει της ασφαλιστικής αγοράς, που με τη σειρά τους επηρεάζουν αρνητικά τον κοινωνικό τους περίγυρο 8 ολόκληρα χρόνια τώρα πολλαπλασιάζοντας ασταμάτητα τη ζημιά για όλους).

      Θα μπορούσαν να είναι γνωστοί σας, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, γείτονες, κλπ που στο κάτω κάτω ούτε ήξεραν καλά καλά τον Ψωμιάδη και τον κάθε Ψωμιάδη και το πιθανότερο είναι να μην ήθελαν ούτε να τον γνωρίσουν αυτόν και τους όμοιούς του.

      Αυτό που ήξεραν, ειδικά την εποχή που σύνηψαν τα συμβόλαια αυτά, ήταν ότι γεμίζουν έναν κουμπαρά για τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα ανίψια τους, τα βαφτιστήρια τους, τους συνεργάτες τους , το σπίτι τους, την υγεία τους και ότι οι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός της ζώνης του ασφαλούς-sic- ευρώ εποπτευόμενες ασφαλιστικές εταιρείες θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους, όπως ακριβώς συνέβαινε δεκαετίες ολόκληρες.

      Αυτοί οι παθόντες πως σας φαίνονται;

      Είναι καλοί;

      Δικαιούνται να ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος και να τους δοθεί αυτό που ορίζει ο νόμος;
      (Ο συγκεκριμένος νόμος που προβλέπει αποζημίωση μέσω εγγυητικού κεφαλαίου ζωής δεν προβλέπει σε κανένα σημείο του "λεφτά από τους άγριους φόρους που πληρώνουν οι λοιποί φορολογούμενοι ή με τα λεφτά που περικόπτει από τους μισθούς και τις συντάξεις", όπως γράφετε στο σχόλιό σας κύριε παπαγάλε, αλλά τον σχηματισμό αποθέματος από προκαθορισμένες εισφορές των ασφαλισμένων σε ασφαλιστικές εταιρείες ζωής, προκαθορισμένες εισφορές των ασφαλιστικών εταιρειών ζωής καθώς και δυνατότητα δανειοδότησης του εγγυητικού κεφαλαίου με εγγύηση τις μελλοντικές προκαθορισμένες εισφορές των ασφαλισμένων και των ασφαλιστικών εταιριών ή/ και του Ελληνικού Δημοσίου).

      Ή μήπως οι παθόντες γενικά είναι κακοί; Αν το βούλωναν και δεν μιλούσαν καθόλου ίσως να ήταν καλύτερα;

      Πάντως οι έμμεσα παθόντες που το βουλώνουν και δεν μιλούν καθόλου επιδεικνύοντας μηδενικά αντανακλαστικά αλληλεγγύης εδώ και 8 χρόνια (ασφαλιστική αγορά - κοινωνικό σύνολο- οικονομία του τόπου) είναι πολύ περισσότεροι.

      Εσείς σε ποια κατηγορία παθόντων συμπεριλαμβάνεστε;

      Ε ; κύριε διχαστικέ παπαγάλε.


      Υ.Γ
      Δεν είμαι δικηγόρος.

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια δεν είστε δικηγόρος όπως μας δηλώσατε στο ΤΓραφό σας. .
      Δεν αμφιβάλλω επί τούτου.
      Γιατί απλά όλοι οι δικηγόροι της Ελλάδος θα έπρεπε να σκίσουν τα πτυχία τους.

      Επι των απόψεών σας και θέσεών σας στην απάντησή σας δεν μπόρεσα να καταλάβω επ΄ ακριβώς το τι θέλατε να μου πείτε και έτσι δεν μπορώ να σας ανταπαντήσω..

      Αλλά αυτό που δεν κατάλαβα μόνο είναι, το απο πότε εάν κάποιος που λέει τα πράγματά με το όνομά τους είναι τελικά διχαστικός παπαγάλος?.

      Διαγραφή
    3. Γιατί ζορίζεστε με τους παθόντες- ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ και το από που θα αποζημιωθούν αφού δεν το γνωρίζετε το θεμα;

      Δεν ζητούν να αποζημιωθούν από το κράτος (όπως ψευδώς γράφετε στο αρχικό σας σχόλιο με στόχο να δημιουργήσετε κοινωνικό αυτοματισμό) αφού αυτό, για τις πολυετείς αυταπόδεικτες ευθύνες του, φρόντισε να πει ¨παρελθέτω ἀπ᾿ ἐμοῦ τὸ ποτήριον τοῦτο¨ και νομοθέτησε τη δημιουργία του εγγυητικού κεφαλαίου ζωής που χρηματοδοτείται από ιδιωτικούς και όχι από δημόσιους πόρους.

      Στο σχόλιό σας καταφέρεστε εναντίον των ζημιωθέντων - παθόντων της ΑΣΠΙΣ λες και είναι απατεώνες ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μόνοι στη χώρα αυτή που τα χρήματά τους ( στην ουσία καταθέσεις σε ασφαλιστικές εταιρείες) υπέστησαν κούρεμα και μάλιστα κατα 100%. ΜΙλάμε για χιλίαδες πολυετούς διάρκειας συμβόλαια με πληρωμένα κανονικά τα ασφάλιστρα και με χρηματικές αξίες εξαγοράς που κυμαίνονται κατα μέσο όρο από 3.000 έως 10.000 ευρώ υπολογισμένες με τα κατα καιρούς εκάστοτε ισχύοντα τεχνικά επιτόκια.
      Αυτές οι κατα γενική ομολογία μικρές ¨περιουσίες¨ εξαφανίστηκαν για την συντριπτική πλειοψηφία των παθόντων μόνο και μόνο γιατί , όπως λεει ο εκκαθαριστής ( κράτος) , δεν έκαναν τα χαρτία τους πεντε χρόνια μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργείας της Ασπις λες και δεν τα χρειάζονταν και είπαν , εν καιρώ οικονομικής κρίσης, άστα μωρέ δεν τα έχουμε και τόσο ανάγκη...

      Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν είναι η παρηγορία των μικροομολογιούχων. Σε αυτούς τουλάχιστον, στους μικροομολογιούχους, τους το είπαν ξεκάθαρα: Τα χρήματα που δώσατε για κρατικά ομόλογα κουρεύονται κατα 70%.

      Σε αυτούς άφησαν και κάτι τουλάχιστον...

      Αυτά ήθελα να σας πω για την αποκατάσταση της αλήθειας.

      Έτσι έχουν τα πράγματα και αυτό είναι το όνομα τους.

      Αν και μετά από ολα αυτά επιμείνεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια ψεύδη έισαι καραμπινάτος/η παπαγάλος/α.

      Αυτό το κατάλαβες;

      Υ.Γ.
      Δεν είμαι πτυχιούχος.
      Εσείς, δεν μας είπατε, τι δεν είστε; Εκτός από παπαγάλος/α.

      Διαγραφή
  2. "Να τους πληρώσει αυτά που τους υπόσχονταν ο Ψωμιάδης -το Ελληνικό κράτος δηλαδή..."

    Από πότε ο Ψωμιάδης ήταν το ελληνικό κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα έστω μικρό λάθος, και εάν ειναι και λάθος κειμένου αυτό, που δεν το πιστεύω , δηλαδή οι δύο παύλες στο γράψιμο του σχόλιου άλλαξε το νόημα αυτου που ενοούσα.

      ΅Εσυ το έκανες θέμα τελικά.
      Δηλαδή την τρίχα την έκανες τριχειά.

      Διαγραφή
    2. Τι διάολο, όλοι οι ασφαλιστές αγράμματοι είστε;;; Ανορθόγραφοι και ελληνικά καφενείου; Και περιμένετε να είστε επιτυχημένοι; Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...σας φταίνε όλοι εκτός από τον εαυτό σας...

      Διαγραφή
    3. Οι παθόντες αυτοί, που ήταν και είναι ακόμα οι άμεσα παθόντες, ήταν ασφαλισμένοι με ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής έχοντας διανύσει τα 2/3 και παραπάνω της πολυετούς τους διάρκειας, ολόιδια με τα ασφαλιστήρια που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να προωθήσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες-στρουθοκάμηλοι- γύπες- κοράκια (παρομοιώσεις ενδεικτικές της στάσης που κράτησαν όλες οι εναπομείνασες ασφαλιστικές εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά μετά το κλείσιμο της ¨ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ¨ όταν κανιβάλισαν στο πελατολόγιό της αντί να το αναδεχθούν νόμιμα όπως τους προτάθηκε και να περισώσουν έτσι την φήμη τους) με πενιχρό αποτέλεσμα πωλήσεων που οφείλεται στην κατάρρευση της εμπιστοσύνης χιλιάδων πελατών της ¨ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ¨ και εν τέλει της ασφαλιστικής αγοράς, που με τη σειρά τους επηρεάζουν αρνητικά τον κοινωνικό τους περίγυρο 8 ολόκληρα χρόνια τώρα πολλαπλασιάζοντας ασταμάτητα τη ζημιά για όλους).
      Θα μπορούσαν να είναι γνωστοί σας, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, γείτονες, κλπ που στο κάτω κάτω ούτε ήξεραν καλά καλά τον Ψωμιάδη και τον κάθε Ψωμιάδη και το πιθανότερο είναι να μην ήθελαν ούτε να τον γνωρίσουν αυτόν και τους όμοιούς του. Αυτό που ήξεραν, ειδικά την εποχή που σύνηψαν τα συμβόλαια αυτά, ήταν ότι γεμίζουν έναν κουμπαρά για τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τα ανίψια τους, τα βαφτιστήρια τους, τους συνεργάτες τους , το σπίτι τους, την υγεία τους και ότι οι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός της ζώνης του ασφαλούς-sic- ευρώ εποπτευόμενες ασφαλιστικές εταιρείες θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους, όπως ακριβώς συνέβαινε δεκαετίες ολόκληρες.
      Αυτοί οι παθόντες πως σας φαίνονται;
      Είναι καλοί;
      Δικαιούνται να ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος και να τους δοθεί αυτό που ορίζει ο νόμος;
      (Ο συγκεκριμένος νόμος που προβλέπει αποζημίωση μέσω εγγυητικού κεφαλαίου ζωής δεν προβλέπει σε κανένα σημείο του "λεφτά από τους άγριους φόρους που πληρώνουν οι λοιποί φορολογούμενοι ή με τα λεφτά που περικόπτει από τους μισθούς και τις συντάξεις", όπως γράφετε στο παραπάνω σχόλιό σας κύριε παπαγάλε, αλλά τον σχηματισμό αποθέματος από προκαθορισμένες εισφορές των ασφαλισμένων σε ασφαλιστικές εταιρείες ζωής, προκαθορισμένες εισφορές των ασφαλιστικών εταιρειών ζωής καθώς και δυνατότητα δανειοδότησης του εγγυητικού κεφαλαίου με εγγύηση τις μελλοντικές προκαθορισμένες εισφορές των ασφαλισμένων και των ασφαλιστικών εταιριών ή/ και του Ελληνικού Δημοσίου).
      Ή μήπως οι παθόντες γενικά είναι κακοί; Αν το βούλωναν και δεν μιλούσαν καθόλου ίσως να ήταν καλύτερα;
      Πάντως οι έμμεσα παθόντες που το βουλώνουν και δεν μιλούν καθόλου επιδεικνύοντας μηδενικά αντανακλαστικά αλληλεγγύης εδώ και 8 χρόνια (ασφαλιστική αγορά - κοινωνικό σύνολο- οικονομία του τόπου) είναι πολύ περισσότεροι.
      Εσείς σε ποια κατηγορία παθόντων συμπεριλαμβάνεστε;
      Ε ; κύριε διχαστικέ παπαγάλε.

      ‎Δημιουργήθηκε: Πέμπτη, ‎12 ‎Οκτωβρίου ‎2017, ‏‎7:16:23 μμ

      Διαγραφή