Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην ΆποψηΠέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Ανασφάλιστα: Μύθοι , λαϊκισμός, κοινωνική ανευθυνότητα και κρατική ανοργανωσιάΣτο πόσο των 100 εκατ ευρώ οι εκκρεμείς ζημιές από 10.000 περιπτώσεις τροχαίων με ανασφάλιστα οχήματα

Αυτό το νούμερο έδινε το Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης αυτοκινήτων, για το 2016, που καλύπτει τις ζημιές από τα ανασφάλιστα οχήματα.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

 1. Η γνωστή καραμέλα.

  Το κράτος, τι κάνει το κράτος, που είναι το κράτος, και γιατί το κράτος δεν έκανε αυτό και ετούτο .

  Ποτέ , ποτέ κανείς από αυτούς που φωνάζουν για τα ανασφάλιστα δεν είπε τι έκαναν οι φορείς του χώρου.

  Ολoι όλα να τα περιμένουν από το κράτος .
  Από ένα πτωχευμένο και διαλυμένο κράτος.

  Ένας τέτοιος μηχανισμός δημιουργίας και παρακολούθησης των ανασφάλιστων οχημάτων απαιτεί κόστος , υποδομές, και το κυριότερο τεχνογνωσία από εξειδικευμένο προσωπικό. Και το ποιός θα πληρώνει το κόστος λειτουργίας του.

  Ποιοι τελικά έβαλαν αν έβαλαν χρήματα για να γίνει όλο αυτό το project?
  Μήπως έβαλαν οι του χώρου?
  Όχι βέβαια. Καβούρια έχει η τσέπη τους.
  Εδώ γελάμε. Ανακοινώσεις και μηνύματα στα μέηλ έστελναν στον κόσμο, τονίζοντας μόνο και μόνο την λέξη πρόστιμο.

  Εδώ ούτε τους πίνακες με τα αυτοκίνητα που έχουν διαγραφεί από το πελατολόγιο τους δεν έδωσαν οι των εταιρειών φοβούμενοι ότι θα το μάθουν οι ανταγωνιστές, και το κυριότερο θα φαινόταν ο πραγματικός ενεργός αριθμός των πελατών τους και όχι ο πλασματικά μεγάλος αριθμός που αρέσκονται να παρουσιάζουν.

  Και φτάσαμε προ ημερών στο μέγα ξεφτίλισμα των πάντων όταν δόθηκε στην συγκεκριμένη ημερομηνία το έναυσμα της καταδίωξης "φαντασμάτων ανασφάλιστων" που αυτά ήταν πολύ περισσότερα από τα πραγματικά ανασφάλιστα που κυκλοφορούν στους δρόμους.....
  Όπου αυτοκίνητα που είχαν οδηγηθεί σε απόσυρση για “παλιοσίδερα” ακόμη και δέκα χρόνια πριν εμφανίζονταν ως κινούμενα και ανασφάλιστα.
  Το ίδιο και για ένα σωρό άλλα που είχαν κατατεθεί οι πινακίδες τους .
  Ας ασχοληθεί σοβαρά ο χώρος με αυτό το θέμα γιατί αν ξαναγίνει και πάλι ότι έγινε τον περασμένο μήνα θα υπάρξει νέο στραπάτσο και ξεφτίλα.
  Και επαναλαμβάνω.
  Το κράτος ας το καταλάβουν όλοι . Είναι πτωχευμένο και διαλυμένο . Και δεν ........ μπορεί να μοιράσει ούτε μεταξύ των δυο γαϊδουριών το άχυρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή