Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Σε νέα αναπτυξιακή τροχιά η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα, εκτιμούν στελέχη της αγοράς

Image result for evolution

Ιδιαίτερα σημαντικές αναφορές για τις προοπτικές και το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα έκαναν πολιτικοί και στελέχη της αγοράς στο 10th Insurance Conference

Στο 10th Insurance Conference "The Future is Now" , που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ο υφυπουργός Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, ο τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο υποδιοικητής της ΤτΕ κ. Θεόδωρος Μ. Μητράκος και μερικά από τα ισχυρότερα και εμβληματικότερα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και εκπρόσωπους από την ΕΑΕΕ.
Το συνέδριο έδωσε έμφαση τόσο στις εξελίξεις σε θεσμικά θέματα όπως η Εποπτεία, τα Solvency II , η τεχνολογική ανάπτυξη , η διαμεσολάβηση αλλά και να απαντήσει στις ανάγκες των ασφαλιστικών εταιρειών για ανάπτυξη, το φορολογικό και το ασφαλιστικό των επιχειρήσεων και των διαμεσολαβούντων , τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και οι ανάγκες για συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ξεχωριστή στιγμή στο συνέδριο ήταν η βράβευση του κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου για το έργο του και τη συνεισφορά του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου