Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ποια είναι η νέα ομάδα καταναλωτών που μπορεί να προσεγγίσει η ιδιωτική ασφάλιση

Image result for target group

Αρκεί κανείς να προσέξει την αναφορά ότι, ο ένας στους δύο καταναλωτές πληρώνει με μεγάλη καθυστέρηση ιατρικές επισκέψεις που είναι απαραίτητες για κάποια θεραπεία ή επέμβαση.



Πρόκειται για ένα κοινό το οποίο ουσιαστικά αποτελεί, πληθυσμιακά, μια ιδιαιτέρως μεγάλη ομάδα καταναλωτών τους οποίους θα μπορούσε να προσεγγίσει η ασφαλιστική αγορά για τη διάθεση ασφαλιστηρίων συμβολαίων Υγείας.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

7 σχόλια:

  1. Πάνε κάποιοι εδώ με αυτά που γράφουν κυριολεκτικά να μας τρελάνουν.

    Ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν λεφτά και δεν πάνε στον γιατρό για θέματα υγείας τους, μας λένε ότι θα μπορούσε να τους προσεγγίσει η ασφαλιστική αγορά για την διάθεση ασφαλιστηρίων συμβολαίων Υγείας..

    Ελεος....

    Κάποιοι έως πολλοί του χώρου εξακολουθούν να ζουν στην εικονική τους πραγματικότητα.

    Λες και το πρώτο πράγμα που έχει ειδικά αυτούς τους καιρούς στο μυαλό του ο Ελληνας καταναλωτής όταν ξυπνά το πρωί είναι το τι μέγεθος και ύψος ασφαλιστηρίων συμβολαίων ειδικά στα προγράμματα υγείας θα συνάψει, για τον εαυτόν του και την οικογένειά του.

    Και ειδικά αυτοί που αναφέρονται ως Τarget group στην παραπάνω ανάρτηση, που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε και για μια επίσκεψη ή μια θεραπεία, και θα έχουν λεφτά για ασφάλιση?
    Τον "άρτον ημών τον επιούσιον και την επιβίωσή του" σκέπτεται ο κόσμος σήμερα.
    Γιατί δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο.

    Βλέπει την ανεργία να καλπάζει, και το που βρίσκονται ή που θα κατρακυλήσουν ακόμα οι μισθοί και οι συντάξεις.
    Και αν θα τον έχει και αυτό το εισόδημά του ακόμα από την επαύριον ημέρα...

    Βλέπει τις συνεχείς περικοπές εδώ και εκεί, στις αυξήσεις του κόστους ζωής από την ακρίβεια, των φόρων, τις κατραπακιές του ΕΝΦΙΑ,και άλλων επιπρόσθετων χαρατσιών , των νέων υπεραυξημένων κρατήσεων στα ταμεία για τις συντάξεις τους .

    Και κανείς δεν ξέρει από όλους τους συμπολίτες μας το τι άλλο χειρότερο δέον γενέσθαι.
    Μόνο τον σταυρό του κάνει να μην μας έλθουν ακόμα χειρότερα .....

    Αλλά όμως έχουμε εδώ στον χώρο δυστυχώς πάμπολλους αιθεροβάμονες που φαίνεται από τις αναρτήσεις που αναρτούν ότι κυριολεκτικά ονειρεύονται.

    Ονειρεύονται αυτοί που ζουν στην εικονική πραγματικότητα ότι ο κόσμος έχει λεφτά και για ασφάλεια υγείας, αποταμίευσης, μέχρι και Νομικής προστασίας ασφάλιση που δεν "την καταλαβαίνει ο Ελληνας", και τις μπηχτές τους για τους Ελληνες περί "έλλειψης ασφαλιστικής συνείδησης"..

    Έτσι του λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πώς εξηγείς ασφαλισταρά μου την αύξηση χρόνο με το χρόνο των πωλήσεων Νοσοκομειακών συμβολαίων;;;; Ψεύτικα τα νούμερα ε;;;; Πούλα αυτοκινητάκι εσύ, θα ζήσεις από αυτό ίσαμε...1-1,5 χρόνο ακόμα! Και η Νομική προστασία και η Αστική Ευθύνη άχρηστες ε; Καμία αγορά....με τέτοια μυαλά, έχετε τελειώσει και απλά δε σας το έχουν πει! Bye bye....

      Διαγραφή
  2. Ν' αγιάσει η πένα σας, φίλτατε Ανώνυμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας είπες όμως μεγάλε μου εσύ ασφαλισταρά το πόσα από τα ετήσια ανανεούμενο συμβόλαια μετά ειδικά τον τρίτο η τέταρτο χρόνο εξακολουθούν να ανανεώνονται από τους κατόχους τους πελάτες σου, είτε γιατί δεν έχουν να τα πληρώσουν είτε γιατί και λόγω ηλικίας γίνονται πανάκριβα πλέον η και τους άλλους γνωστούς μας λόγους που κάποιοι πελάτες πλέον χαρακτηρίζονται μη αποδεκτοί από την ασφαλιστική. Εταιρεία ..

    Και που θα κρυφτούν μετά οταν γίνει το μπαμ , όλοι οι μεγαλοσχήμονες και τα “παπαγαλάκια” που καλλιεργούν την εντύπωση μέσω δηλώσεών και “διαγγελμάτων τους” στον τύπο, σε διάφορα φόρουμ, στα μπλογκ του χώρου, το !!!!
    "Ότι η ασφαλιστική αγορά ¨ή η εταιρεία μας δεν επηρεάστηκε από την βαθιά οικονομική κρίση που περνά ο τόπος, ότι δεν είχαν ακυρώσεις συμβολαίων πέρα ελαχίστων, και άλλα καθησυχαστικά .
    Ακόμα μερικοί να ανακοινώνουν ότι είχαν και αύξηση νέων συμβολαίων υγείας.
    ( Θα εννοούν μάλλον τις κάρτες υγείας που δίδονται σωρηδόν μαζί με κάθε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου απο κάποιες εταιρείες ή με ασφαλιστήρια κλάδου πυρός, ή απο εφημερίδες, ή απο τράπεζες με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού κλπ κλπ κλπ). .... Με την ευρύτερη νομική έννοια συμβόλαια υγείας λογίζονται και αυτές οι κάρτες.
    Κύριοι αιθεροβάμονες του χώρου ξέρετε την παροιμία?
    Μια του κλέφτη δύό του κλέφτη, τρεις και τον πιάνουνε.
    Το ίδιο λέμε και με μια του ψεύτη, δύό του ψεύτη κλπ κλπ.
    Άντε καιρός είναι να φανεί η πραγματική εικόνα της αγοράς τόσο σε νέα συμβόλαια ζωής , επενδυτικά συνταξιοδοτικά, υγείας. όσο και ο χρόνος που διατηρούνται σε ισχύ αυτούς τους καιρούς σε ποιο βαθμό φτάνει.

    Και Bye bye, τότε για ολους εσας τους μεγάλους ασφαλισταράδες. .

    Το μόνο που θέλω να δω μόνο, και χωρίς να με χαροποιεί βέβαια αυτό, είναι την ανώμαλη προσγείωσή σας απο την εικονική σας πραγματικότητα οπου ζείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία απάντηση μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τις σκέψεις ενός μυαλόυ εν τρικυμία: άρτζι, μπούρτζι και λουλάς! Πριν απαντήσεις οτιδήποτε ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ: εσύ ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ? Αλήθεια όμως, σε προκαλώ...πες μου τι προϊόντα πουλάς!

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην έλεγε...χαχαχαχαχαχαχα να τα μάθουμε και εμείς να τα πουλάμε; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2017 - 3:21 μ.μ. ....... Μια παροιμία του Αισώπου έλεγε. Το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα λέγει .

      Επιπρόσθετα επι προσωπικού επιπέδου τώρα, με αναγκάζεις να σου απαντήσω στην γλώσσα αυτη που μόνο αυτή καταλαβαίνεις.

      Πέρα αυτού πιστεύω ότι ο ως άνω ειρωνικός προσωπικός σχολιασμός σου για εμένα στο σχόλιό σου, για τις όποιες απόψεις μου, φανερώνει ότι όταν κάτι το διαβάζεις η το ακούς και δεν το καταλαβαίνεις ή μάλλον όταν η κομπλεξική σου τύφλα και μπίχλα του μυαλού του δεν σε αφήνει με τίποτε να τις αποδεχθείς ή έστω και να τις ανεχτείς εσυ .... Έτσι λοιπόν τότε βρίζεις και ειρωνεύεσαι τον άλλον, το ονομάζεις αυτά που διάβασες “βλακείες”. Και του κολλάς τότε “διάφορες ταμπέλες”. χαρακτηρίζεις τον κάθε μη αρεστό σε εσένα με τους χαρακτηρισμούς σαν αυτούς που μου έγραψες. . Γιατί αυτό και μόνο σε παρηγορεί.
      ......Δυστυχώς αυτό συμβαίνει, επειδή η ανθρώπινη βλακεία ή η άκρως επικίνδυνη ημιμάθεια, κάποιων έχει αυτόν τον τρόπο της να παρηγορείται.

      Αυτά ισχύουν και για τον όποιον αλλον αντιστοίχου επιπέδου νόησης και διανόησης χειροκροτητή σου.

      Διαγραφή