Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η Black Friday έρχεται και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή πολλών καταστημάτων

Image result for black friday sales
το ρυθμό της ΒLack Friday ζει φέτος το ελληνικό λιανεμπόριο, καθώς οι αλυσίδες, η μία μετά την άλλη αλλά και τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην ημέρα των υπερπροσφορών αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

3 σχόλια:

  1. Λίγο περισσότερο μυαλό να είχαν οι ιθύνοντες του λιανικού εμπορίου, να σκέφτονταν και να γνώρισαν ότι η αυριανή Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ότι είναι μια ημέρα κοντά στο.!!!!! .... "Τέλος του μήνα".
    Και ως εκ τούτου οι τσέπες των πολλών καταναλωτών είναι ήδη άδειες .

    Και πως θα έχουν λεφτά αύριο για να ψωνίσουν όταν με τις κάθε λογής περικοπές + ΕΝΦΙΑ + φορολογία, και ένα σωρό άλλα (+) που υπέστησαν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι πριν πληρωθούν.?
    Με κάρτες?
    Δεν έχουν όλοι , και οι περισσότεροι της κάποιας ηλικίας και άνω τις απεχθάνονται ή τις φοβούνται.

    Δεν το σκέφτηκαν λοιπόν να όριζαν την επόμενη πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου , ως black Friday που θεωρητικά θα είχε ο κόσμος και πέντε φράγκα στην τσέπη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όπως είδες ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Το οτι δεν καταφέρνουν οια σφαλιστές να πείσουν τον πελάτη και τα media markt το κάνουν, είναι ένα θέμα που πρέπει να δείτε. Γιατί όπως και στην Αγγλία, ΟΛΕΣ οι ασφάλειες θα πωλούνται στα supert markets..και εκεί να δεις τι βλακείες και γκρίνιες θα ακούμε από τους ασφαλιστές που ακόμα κοιμούνται (όχι όλοι, υπάρχουν και αυτοί που καταλαβαίνουν τις αλλαγές και προσαρμόζονται)

      Διαγραφή
  2. ...μα τί λέτε.. "..οι ασφαλιστές που ακόμα κοιμούνται..." ...αφού περιμένουν σήμερα-αύριο τα ανασφάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή