Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Για τον άλλο μήνα τα ανασφάλιστα

Image result for ανασφάλιστα
Έρμαιο των καθυστερήσεων το θέμα του εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων.  Πολλούς μήνες μετά από την εξαγγελία του από αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, παραμένει ακόμα άλυτο με τις γνωστές οικονομικές για το δημόσιο και τις κοινωνικές για την πολιτεία συνέπειες.  Τα ανασφάλιστα συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα καταδεικνύοντας ότι τελικά δεν ήταν τόσο εύκολη η εγκατάσταση αυτού του συστήματος που θα ελέγχει βάσεις δεδομένων (κράτους και ασφαλιστικών) και θα εντοπίζει ποιοι δεν είναι ασφαλισμένοι.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο επακριβώς σχόλιο θα ξαναβάλω που είχα ξαναβάλει αρχές Σεπτεμβρίου.

    Οχι τίποτε άλλο, αλλά για να τονίσω το μέγεθος της ανοησίας , της ασχετοσύνης και το σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζουν κάποιοι έως πάρα πολλοί εδώ του χώρου.


    Και από τον Σεπτέμβριο θα πάμε και πάλι σε νέα παράταση ίσως και τον Μάιο του 2017. Όλο και κάποια δικαιολογία θα ειπωθεί τον επόμενο μήνα. ..... //ειπώθηκε ήδη με την παραπάνω ανάρτηση//........

    Ήμουνα νιος και γέρασα, και τα ίδια και τα ίδια ακούω, ότι θα και θα με την λειτουργία της υπηρεσίας εντοπισμού ανασφάλιστων αυτοκινήτων.

    Kαλά αυτοί που έγραψαν το κείμενο αυτής της ανάρτησης έχουν άραγε επαφή με το περιβάλλον με την πραγματικότητα?

    Να κάνει η πολιτεία αυτό, το υπουργείο οικονομικών το άλλο.
    Οι ενδιαφερόμενοι φορείς του χώρου τι κάνουν τελικά επί του θέματος αυτού?
    Απολύτως τίποτε.

    Το μόνο που ξέρουν είναι να τα περιμένουν όλα από το κράτος.
    Αυτοί που έπρεπε να ασχοληθούν ουσιαστικά και ζεστά με αυτό το θέμα είναι αποκλειστικά θέμα των ενδιαφερομένων επίσημων φορέων του χώρου.
    Αυτοί όμως, “ποιούν την νήσσαν” η μάλλον σφυρίζουν αδιάφορα γιατί το ξέρουν βέβαια ότι για να στηθεί όλος αυτός ο μηχανισμός ελέγχου και παρακολούθησης των ανασφαλίστων οχημάτων απαιτείται υποδομή και συνεχή λειτουργικά κόστη για να μπορέσει να λειτουργήσει όλο αυτό το σύστημα.
    Κάτι που για την συγκεκριμένη περίπτωση αντί του να πληρώσουν για να στηθεί αυτό, έχουμε από αυτούς τα λεγόμενο “Απεταξάμην υπ εμού το πικρόν ποτήριον τούτο”.
    Κοινώς να μην ξοδέψουν τίποτε. Και να πετάνε το μπαλάκι στο να το αναλάβει αυτό το κράτος. !!!!!!
    Και ποιο κράτος !!!!!!

    Το κράτος που βρίσκεται σε συγκαλυμμένη κατάσταση σχεδόν πτώχευσης?.

    Με του υπουργείου οικονομικών τις υφιστάμενες υπηρεσίες του και τις εφορίες που είναι χωρίς προσωπικό κυρίως αλλά και άλλες υποδομές, περιμένουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί το κράτος να αναλάβει όλο αυτό το εγχείρημα.?

    Απλά οι άνθρωποι αυτοί που το εκφράζουν αυτό άλλη μια φορά και στα τόσα και τόσα άλλα θέματα, βρίσκονται σε εικονική αντίληψη της πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή