Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην ΆποψηΔευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Τα μηνύματα από τα δίκτυα και ο προβληματισμός για το τελευταίο 2μηνο

Image result for no money
Τα μηνύματα που φτάνουν από τα δικτυα στις ασφαλιστικές για τον Οκτώβριο δεν είναι ενθαρρυντικά. Η μείωση της παραγωγής θα συνεχιστεί για ένα ακόμη μήνα στον κλάδο αυτοκινήτου, ενώ πλέον υπάρχει μία ανησυχητική στασιμότητα στον κλάδο υγείας.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

4 σχόλια:

 1. Κάποιοι έως πολλοί του χώρου εξακολουθούν να ζουν στην εικονική τους πραγματικότητα.

  Λες και το πρώτο πράγμα που έχει ειδικά αυτούς τους καιρούς στο μυαλό του ο Ελληνας καταναλωτής οταν ξυπνά το πρωί ειναι το τι μέγεθος και ύψος ασφαλιστηρίων συμβολαίων ειδικά στα προγράμματα υγείας θα συνάψει, για τον εαυτόν του και την οικογένειά του.

  Αγαπητοί μου κύριοι,
  Τον "άρτον ημών τον επιούσιον και την επιβίωσή του" σκέπτεται ο κόσμος σήμερα.
  Γιατί δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο.

  Βλέπει την ανεργία να καλπάζει, και το που βρίσκονται ή που θα κατρακυλήσουν ακόμα οι μισθοί και οι συντάξεις.
  Και αν θα τον έχει και αυτόν τον μισθό ακόμα απο την επαύριον ημέρα...

  Βλέπει τις συνεχείς περικοπές εδώ και εκεί, στις αυξήσεις του κόστους ζωής από την ακρίβεια, των φόρων, τις κατραπακιές του ΕΝΦΙΑ,και άλλων επιπρόσθετων χαρατσιών , των νέων υπεραυξημένων κρατήσεων στα ταμεία για τις συντάξεις τους .

  Και κανείς δεν ξέρει απο όλους τους συμπολίτες μας το τι άλλο χειρότερο δέον γενέσθαι.
  Μόνο τον σταυρό του κάνει να μην μας έλθουν ακόμα χειρότερα .....

  Αλλά όμως έχουμε εδώ στον χώρο δυστυχώς πάμπολλους αιθεροβάμονες που φαίνεται απο τις αναρτήσεις που αναρτούν οτι κυριολεκτικά ονειρεύονται.

  Ονειρεύονται ότι ο κόσμος έχει λεφτά και για ασφάλεια υγείας, αποταμίευσης, μέχρι και Νομικής προστασίας ασφάλιση που δεν "την καταλαβαίνει ο Ελληνας" .
  Ετσι του λένε.

  Παρουσιάζονται στην αγορά και κάτι προγράμματα με κάποια κόστη αγοράς τους , που για την τσέπη του Ελληνα καταναλωτή είναι εκτός σημερινής πραγματικότητος.....

  Αλλά ρίχνοντας όλοι αυτοί συνάμα και τις μπηχτές τους για τους Ελληνες περί "έλλειψης ασφαλιστικής συνείδησης".

  Έλλειψη χρημάτων και εμπιστοσύνης στις ασφ. εταιρείες έχει ο Ελληνας κύριοι, και όχι οι αιτιάσεις σας και δικαιολογίες που εκστομίζετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΡΘΩΣ ΕΛΑΛΗΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ......

   Διαγραφή
  2. ΟΡΘΩΣ ΕΛΑΛΗΣΕΣ....ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ

   Διαγραφή
 2. Έλλειψη χρημάτων και εμπιστοσύνης στις ασφ. εταιρείες έχει ο Ελληνας κύριοι, και όχι οι αιτιάσεις σας και δικαιολογίες που εκστομίζετε.!!!!!
  ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝΟΥΣ ΓΥΡΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΕΡΕΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΑΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή