Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Το ξέφρενο "κυνήγι" ασφαλειών από τις τράπεζες, εξοργίζει τους ασφαλιστές

Image result for businessmen in fight
Στα κάγκελα είναι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές με τις τακτικές των μεγάλων συστημικών τραπεζών, να επιδίδονται σε "άγριο σαφάρι" για πώληση ασφαλιστικών προϊόντων στους πελάτες τους.Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι θεσμικοί φορείς εκπροσώπησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και οι ίδιοι οι ασφαλιστές οι τράπεζες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο θεμιτού ανταγωνισμού και έχουν επιχειρήσει να πουλήσουν ασφαλιστικά προϊόντα ακόμα και σε ασφαλιστές πελάτες τους! Παρότι από πέρυσι έχουν γίνει και ανοικτές κινητοποιήσεις από τους ασφαλιστ
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

9 σχόλια:

  1. Απλούστατα σήμερα με την τραγική οικονομική συγκυρία και την αβεβαιότητα που επικρατεί, και στα θέματα της ασφάλισης όλοι ενδίδουν στον γενικό κανόνα της συμφέρουσας για την τσέπη τους λύση ,αλλά κυρίως και του τρόπου απόκτησης της ασφάλισης. στο τι λεφτά θα γλυτώσουν, αδιαφορώντας για τους όποιους παραδοσιακούς τρόπους ασφάλισης ή για εργαζομένους του κλάδου των διαμεσολαβούντων που χάνουν την δουλειά τους ή συρρικνώνονται αυτές.



    Όταν παντού όπως δουλεύει σήμερα αυτή η ελεύθερη ανταγωνιστική οικονομία, δεν γίνεται και στον κλάδο των ασφαλειών να υπάρχει η εξαίρεση και ο προστατευτισμός.


    Ίσως υπάρξει ο αντίλογος ότι η ασφάλιση είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση, και περί ειδικών κινδύνων κλπ κλπ. Και χρήζει την ύπαρξη ασφαλιστικού συμβούλου.
    Τι ειδική ιδιόμορφη περίπτωση είναι μια πώληση ασφάλειας?

    Δεν είναι τίποτε παραπάνω ο ασφαλιστικός κλάδος από μια πώληση προϊόντων ή υπηρεσιιών και οι ασφαλιστές dealer αυτών


    Και στην περίπτωση των Τραπεζών που προβαίνουν σε όλων των ειδών των χρηματοοικονομικών εργασιών , γιατί να εξαιρέσουν και τις ασφαλιστικές εργασίες ή μήπως οι τραπεζουπάλληλοι ειναι ανεκπαίδευτοι ή αδαείς , ενώ οι διαμεσολαβούντες οι πολύξεροι και αυθεντίες συνάμα.

    Να το πω και διαφορετικά. Οι πιστοποιημένοι υπάλληλοι των τραπεζών για εκτέλεση και ασφαλιστικών εργασιών σε τι υστερούν σε γνώσεις ή είναι υποδεέστεροι των ασφαλιστικών συμβούλων?

    Ανταγωνισμός σήμερα γίνεται σε πολύ δυσκολότερες επιχειρηματικές και χρηματοοικονομικές κινήσεις.
    Και πιστεύει ο κάθε ένας σήμερα ότι δεν μπορεί να γίνει από τις τράπεζες η οποιαδήποτε εργασία η δραστηριότητα στον χώρο των ασφαλειών?

    Μην ζουν λοιπόν κάποιοι μέσα σε αυτή την ανταγωνιστική κοινωνία και οικονομία με αυταπάτες. Κάπου κάποιοι έως πάρα πολλοί δεν το έχουν καταλάβει οτι σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους ότι η εποχή των προστατευτισμών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΠΙΠΟΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΡΡΕΒΩΔΕΣ ΣΚΟΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ MELI 58.......Αφίππευσε εκ της καλάμου όπου ιππεύεις και έξελθε εκ της εικονικής πραγματικότητας όπου ευρίσκεσαι.
      Προσγειώσου εις την σημερινή ασφαλιστική διαφορετική κατάσταση που έχει γίνει πλέον κανόνας αλλά και γενικεύεται.

      Και κοίταξε τι άλλο θα μπορέσεις να κάνεις για να επιβιώσεις στό μέλλον.

      Διαγραφή
  3. Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ .. ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΙΠΠΕΥΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ !!11
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ [ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ]ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ .... ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΕΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΣΦΑΛΊΣΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ,,, ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΗΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο βασίζεσαι στο αυτοκίνητο για να ζήσεις και κατηγορείς την τράπεζα οτι σου παίρνει το αυτοκίνητο, έχεις απλά τελειώσει από την αγορά και δεν το ξέρεις! Οι ασφαλιστές του σωρού που ζουν από τις προμήθειες αυτοκινήτου, δε θα ζήσουν παραπάνω από 1-1,5 χρόνο...καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  4. Οι ασφαλιστές του σωρού που ζουν από τις προμήθειες αυτοκινήτου, δε θα ζήσουν παραπάνω από 1-1,5 χρόνο...καλή συνέχεια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ 800 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αντιπαραθέσεις είναι δεκτές και πολλές φόρες εποικοδομητικές και ωφέλιμες, μόνο να γίνονται με καλοπροαίρετο τρόπο και σεβασμό στον αντιπαρατιθέμενο.
    Όταν υπερασπίζεσαι την μια θέση ή την άλλη θέση το σωστό είναι να αποκαλύπτεις και την ιδιότητα σου αλλά και την ταυτότητα σου.
    Πίσω από την ανωνυμία μπορούμε όλοι να εκτοξεύουμε ιδέες και θέσεις, που πολλές φόρες δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα.
    Ότι αφορά την γνώση και την παιδεία θέλει πολύ σκέψη πριν την έκφραση των απόψεων.
    Σίγουρα όλοι δεν είναι το ίδιο. Αλλά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλλει κανέναν χωρίς να γνωρίζει το ποιος, το πως και το γιατί.
    Και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπω σε κανέναν «εξυπνάκια» να ισοπεδώνει τους επί δεκαετίες υπηρέτες του θεσμού. Εξάλλου οι «επιχειρήσεις» που σήμερα μοιράζουν απλόχερα παροχές με διαδικασίες που εξοστρακίζουν πολλούς συναδέλφους μας, κάποτε έδιναν γη και ύδωρ για να αρπάξουν τους κάλους ασφαλιστές. Και στις πλάτες μας έγιναν εταιρίες.
    Εσύ λοιπόν ανώνυμε τι και ποιους υπηρετείς ?
    Α.Κ. ( Επί 22 χρόνια ενεργός του θεσμού της διαμεσολάβησης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & DIRECT ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΧΙ ΑΡΓΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπρρρρρρρρρ ανατσουτσουρώσαμε ρε ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ!χαχαχαχαχα

      Διαγραφή