Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

HDI Global SE: Ολοκληρώθηκε η μετονομασία του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI-Gerling


roundcube (1181×1181)Το ελληνικό υποκατάστημα της HDI-Gerling Industrie Versicherung AG μετονομάστηκε επισήμως σε HDI Global SE, Hellas στις 27 Ιουνίου 2016, μετά την ολοκλήρωση και στην Ελλάδα των απαραίτητων κατά νόμο διαδικασιών. Τόσο η μετονομασία όσο και η μετατροπή της νομικής μορφής σε Ευρωπαϊκή Εισηγμένη Ανώνυμη Εταιρεία (SE - Societas Europaea) έρχονται ως φυσική συνέχεια της μετεξέλιξης της εταιρείας σε έναν ασφαλιστή παγκόσμιας εμβέλειας.


Ο Γεν. Διευθυντής της HDI Global SE, Hellas κ. Νότης Βαγιακάκος ανέφερε σχετικά: «Μετά από πλέον των 20 χρόνων λειτουργίας του υποκαταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, οι επωνυμίες της Gerling και στη συνέχεια της HDI-Gerling είναι συνώνυμες της άρτιας τεχνογνωσίας, της διεθνούς εμπειρίας, της εξειδίκευσης και της αξιοπιστίας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς. Φιλοδοξούμε με τη νέα επωνυμία μας, HDI Global SE, να συνεχίσουμε και στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ν.Α. Μεσογείου αυτήν την πορεία, αντανακλώντας επάξια το παγκόσμιο προφίλ της εταιρείας.» 


Σημειώνεται ότι η HDI Global SE, Hellas αποτελεί το περιφερειακό κέντρο της εταιρείας με αρμοδιότητα για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βοσνία και Κόσσοβο) και της ΝΑ Μεσογείου (Τουρκία, Ισραήλ, Κύπρο και Μάλτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου