Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

"Μπλόκο" έξω από τράπεζες από τους ασφαλιστές της Θεσσαλονίκης

Σε δράσεις έξω από τις τράπεζες της Θεσσαλονίκης προχωρούν από αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου ασφαλιστές της Πόλης με την στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, διαμαρτυρόμενοι, όπως αναφέρουν, για αθέμιτο ανταγωνισμό στην πώληση τραπεζοασφαλισικών προϊόντων από τις Τράπεζες.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

12 σχόλια:

  1. Κάπου κάποιοι έως πάρα πολλοί δεν το έχουν καταλάβει ότι σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους ότι η εποχή των προστατευτισμών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

    Γνωρίζω ότι όλοι σχεδόν οι καταναλωτές που θέλουν να κάνουν κάτι , και που αφορά την τσέπη τους το "ψάχνουν" εδώ και εκεί το θέμα , και στο ιντερνέτ ακόμα αναζητώντας και επιδιώκοντας την ποιο συμφέρουσα τιμή /λύση για αυτούς..,

    Απλούστατα σήμερα με την τραγική οικονομική συγκυρία και την αβεβαιότητα που επικρατεί, και στα θέματα της ασφάλισης όλοι ενδίδουν στον γενικό κανόνα της συμφέρουσας για την τσέπη τους λύση , στο τι λεφτά θα γλυτώσουν αδιαφορώντας για τους όποιους παραδοσιακούς εργαζομένους που χάνουν την δουλειά τους ή συρρικνώνονται αυτές. Ακόμη παραβλέπουν τις όποιες λεπτομέρειες και διαφορές της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας αλλά κυρίως και του τρόπου απόκτησης της ασφάλισης.


    Όταν παντού όπως δουλεύει σήμερα αυτή η ελεύθερη ανταγωνιστική οικονομία, δεν γίνεται και στον κλάδο των ασφαλειών να υπάρχει η εξαίρεση και ο προστατευτισμός.

    Ίσως υπάρξει ο αντίλογος ότι η ασφάλιση είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση, και περί ειδικών κινδύνων κλπ κλπ. Και χρήζει την ύπαρξη ασφαλιστικού συμβούλου.
    Τι ειδική ιδιόμορφη περίπτωση είναι μια πώληση ασφάλειας?

    Δεν είναι τίποτε παραπάνω ο ασφαλιστικός κλάδος από μια πώληση υπηρεσιών.


    Και στην περίπτωση των Τραπεζών που προβαίνουν σε όλων των ειδών των χρηματοοικονομικών εργασιών , γιατί να εξαιρέσουν και τις ασφαλιστικές εργασίες.
    Και οι πιστοποιημένοι υπάλληλοι των τραπεζών για εκτέλεση και ασφαλιστικών εργασιών σε τι υστερούν σε γνώσεις ή είναι υποδεέστεροι των ασφαλιστικών συμβούλων?

    Ανταγωνισμός σήμερα γίνεται σε πολύ δυσκολότερες επιχειρηματικές και χρηματοοικονομικές κινήσεις.
    Και πιστεύει ο κάθε ένας ότι δεν μπορεί να γίνει από τις τράπεζες η οποιαδήποτε δραστηριότητα στον χώρο των ασφαλειών?

    Μην ζουν λοιπόν κάποιοι μέσα σε αυτή την ανταγωνιστική κοινωνία και οικονομία με αυταπάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Βλάχο, όλη η ουσία του προβλήματος είναι το τι επαγγέλλομαι , και όχι η πλάνη στην οποία έχετε περιπέσει όλοι σας?

      Ενημερωτικά σας λέω ότι βρέθηκα στον χώρο αυτόν του ασφαλιστικού συμβούλου για κάμποσα χρόνια.
      Κατάλαβα όμως έγκαιρα αυτό το the game is over για αυτόν τον κλάδο.
      Και φρόντισα για να μην ζω σε καταστάσεις εικονικής πραγματικότητας, να απασχολούμαι με κάτι άλλο ποιο ουσιαστικό ως επαγγελματική μου καριέρα.

      Κάτι που πρέπει όλοι σας πλέον να το καταλάβετε ότι οι καιροί άλλαξαν, και το επάγγελμα αυτό του ασφαλιστικού συμβούλου πνέει τα λοίσθια, και να ζείτε περιμένοντας μοιρολατρικά για κάποιο θαύμα.

      Δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχω το δικαίωμα να μην σχολιάσω ή να μην καυτηριάσω πράξεις και κινήσεις σαν αυτές που έγιναν στην Θεσσαλονίκη μπροστά από αυτές τις τράπεζες.
      Με ποιο δικαίωμα να ζητάτε σήμερα προστατευτισμό για εσάς όταν άλλα πολύ σοβαρά επαγγέλματα έχουν απελευθερωθεί?.
      . Όπως έχει αποδειχθεί εκ των πραγμάτων ότι αυτή την δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου άνετα μπορούν να την κάνουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι ,και όπως ακόμα να γίνεται και με on line μεθόδους,.

      Με ποιο δικαίωμα εμπόδιζαν ή δεν άφηναν τα γεροντάκια να μπουν για να εισπράξουν από το ταμείο την σύνταξή τους. ?
      Κάτι έκαναν δηλαδή .
      Απλά έγιναν περίγελοι με το να εμποδίσουν τα γεροντάκια και τίποτε άλλο.

      Νομίζω ότι έγινα σαφής και να σας κάλυψα στην απορία σας.

      Διαγραφή
    2. Ε,ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
      Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΕΜΗΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ¨ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ¨ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.
      ΣΑΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΓΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.(ΒΛΕΠΕ UBER,AIRBNB ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ)
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΕ

      Διαγραφή
    3. Κύριε Βλάχο ευχαριστώ πρώτιστα για την απάντησή σας.
      Μόνο που δεν δόθηκε εκ μέρους σας απάντηση επί της ουσίας του θέματος.


      Είχα γράψει λοιπόν ....... //.. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχω το δικαίωμα να μην σχολιάσω ή να μην καυτηριάσω πράξεις και κινήσεις σαν αυτές που έγιναν στην Θεσσαλονίκη μπροστά από αυτές τις τράπεζες. ..//......

      Νομίζετε ότι ήταν τιμητικό για τον κλάδο ή μάλλον περισσότερο για τους εμπνευστές αυτής της κίνησης με το να αποφασίσουν να εμποδίσουν ειδικά ηλικιωμένους ανθρώπους που για άλλους ήταν οι πατεράδες μας και για άλλους παππούδες μας στο να μπούνε μέσα στα υποκαταστήματα?

      Αυτό που αποφασίστηκε και έλαβε “σάρκα και οστά” να ξέρετε οτι άπτεται στην φιλοσοφία της συλλογικής ευθύνης .
      Που ειναι μια καθαρή φασιστική φιλοσοφία επί του κόσμου και ειδικά επί των αθώων αυτών παππούδων που δεν έφταιξαν σε τίποτε να ταλαιπωρηθούν και να τιμωρηθούν. . .......

      Κάτι που τελικά δεν σας τιμά σαν κλάδο..

      Και ευτυχώς πάντως που οι περισσότεροι συνάδελφοί σας , γύρισαν την πλάτη και δεν έδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτό που έγινε.

      Διαγραφή
  3. Κατάλαβα όμως έγκαιρα αυτό το the game is over για αυτόν τον κλάδο.
    Και φρόντισα για να μην ζω σε καταστάσεις εικονικής πραγματικότητας, να απασχολούμαι με κάτι άλλο ποιο ουσιαστικό ως επαγγελματική μου καριέρα.
    ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ [ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ] ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ THE GAME IS OVER ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ HOSPITAL ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!!!!και να ζείτε περιμένοντας μοιρολατρικά για κάποιο θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ HOSPITAL ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!!! .........
      Κυριολεκτικά μένω έκπληκτος με αυτό το σκεπτικό σας.

      Δηλαδή το ότι θα περιμένω αν χρειαστώ να νοσηλευτώ , το ασφαλιστή να έλθει να με δώσει ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ HOSPITAL ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!! ........

      Έλεος! Δεν έχετε μάθει ότι αρκεί η κάρτα που πιστοποιεί τις ασφαλιστικές καλύψεις και την απευθείας πληρωμή των νοσήλειων απο την ασφαλιστική εταιρεία, μέσα στα όρια κάλυψης βέβαια.
      Και όλες τις διαδικασίες τις αναλαμβάνει το λογιστήριο του νοσοκομείου με την ασφαλιστική εταιρεία (με τον διακανονιστή και τον γιατρό πραγματογνωμονα), μετά την ταυτοποίηση του ασθενή?
      Δεν έχετε μάθει ότι στα μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα έχουν οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και γραφείο εξυπηρέτησης πελατών τους μέσα σε αυτά....Δεν έχετε μάθει ότι ολες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν call center για εξυπηρέτηση σε περίπτωση ανάγκης?.. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις γίνονται ολες οι αναγκαίες ενέργειες και ενημερώσεις του πελάτη και για το είδος και ύψος των καλύψεων..............
      Όχι αγαπητέ μου σε διαβεβαιώ οτι δεν θα περιμένω μοιρολατρικά για κάποιο θαύμα........

      Πάντως είμαι περίεργος να μάθω για ποια εποχή αναφέρεστε ως μέθοδος για εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα αυτή να γίνεται με την άφιξη του ασφαλιστή στο νοσοκομείο και με τα χρήματα ανά χείρας για να πληρώσει.
      Εκπλήσσομαι κυριολεκτικά με τα λεγόμενά σας.

      Σας απαντώ μόνο σε αυτό το σχόλιό σας και όχι και στο επόμενό σας
      Αυτό το αφήνω χωρίς σχολιασμό ως ανάξιο απάντησης

      Διαγραφή
  4. Κατάλαβα όμως έγκαιρα αυτό το the game is over για αυτόν τον κλάδο.

    καταλάβετε ότι οι καιροί άλλαξαν, και το επάγγελμα αυτό του ασφαλιστικού συμβούλου πνέει τα λοίσθια, και να ζείτε περιμένοντας


    TO TΗΕ GAME IS OVER ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ......

    ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΑΙΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ [ΓΙΑ ΑΝΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ

    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ..Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ
    ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ !!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ !!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΠΟΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΡΕΒΩΔΕΣ ΣΚΟΤΟΣ !!!!1 ΑΥΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω αναρτήσεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις και απορώ με τους "διαξιφισμούς" ..........


    Μπορεί κάποιος επαγγελματίας να μου αποδείξει με ΣΑΦΗ αναφορά σε άρθρο της ΣΥΜΒΑΣΗΣ του ότι έχει διατηρήσει οποιοδήποτε δικαίωμα στο χαρτοφυλάκιό του?

    Σας προτρέπω άπαντες να διαβάσετε την Σύμβασή σας με ιδιαίτερη προσοχή. Τα όποια δικαιώματα απωλέσθησαν εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον και όσοι διατηρούν Σύμβαση όφειλαν να το γνωρίζουν.

    Το παιχνίδι είναι στα χέρια των Ασφαλιστικών Εταιρειών, οι δε θυγατρικές Τραπεζών "πιέζονται" αφόρητα απο τα Δ.Σ. στη πλειοψηφία τους.

    Η διμερής Σύμβαση αποτελούσε το μόνο εχέγγυο, όλα τα υπόλοιπα είναι "διαλλείματα αντίδρασης" ανευ λόγου και ουσίας.

    Οταν οι Εταιρείες σας άλλαζαν Συμβάσεις και η ΤτΕ τις υποστήριζε με εγκυκλίους και φιρμάνια, δεν είδα λαό συγκεντρωμένο.

    Ευτυχώς που οι Τραπεζικοί υπάλληλοι ζούν σε "άλλη διάσταση" γιατί το χαρτοφυλάκιο κάλλιστα θα το εξυπηρετούσε σήμερα ενα ΑΤΜ.

    Αν οι Ασφαλιστικές, δε, είχαν "επενδύσει" σε μια σοβαρή υπηρεσία εξυπηρέτησης, τα χαρτομάντηλα θα τα ψάχναμε στη μαύρη αγορά.

    Οσο για την κάλυψη αναγκών, μήπως επιθυμεί κάποιος να αναλύσουμε σε αριθμούς τα προγράμματα, μήπως και γίνει αντιληπτό γιατί εκτός αυτοκινήτων όλοι οι άλλοι Κλάδοι πάνε άπατοι?

    Ιδιαιτέρως Φιλικά, καθώς έκαστος εφ' ημών διατηρέι το ελεύθερο δικαίωμα έκφρασης,

    Ενας πρώην διοικητικός που έβλεπε μακρυά αλλά δεν άκουσαν ποτέ τα δίκτυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!!!! ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΗΜΩΝ [ΕΙΔΗΜΩΝ ]ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ !!! ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ !!!! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!1ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΖΙΠ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ Π[ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ] ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΕΙ [ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ] ΕΝΝΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΛΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ.....Σ ΕΞΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή