Ελεύθερη Ενημέρωση - Βήμα στην Άποψη



Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Αυξήθηκε κατά 60% το ποσοστό των Ελλήνων που επιλέγει ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Εντυπωσιακή άνοδο καταγράφει τα τελευταία χρόνια η στροφή των Ελλήνων σε ασφαλιστικές καλύψεις υγείας από την ιδιωτική ασφάλιση, με το ποσοστό από το 28,8% που ήταν το 2012 νά έχει ανέλθει στο 38.7% το 2014.
Διαβάστε αυτό το άρθρο:

1 σχόλιο:

  1. ….η στροφή των Ελλήνων σε ασφαλιστικές καλύψεις υγείας από την ιδιωτική ασφάλιση, !!!!!!!!!!! αυξήθηκε κατα πολύ μας λένε.

    Οντως έτσι θα ειναι!.
    Αλλά εγώ προσωπικά βρίσκομαι με μια απορία ως προς το είδος του επιτεύγματος τους..
    Το τι είδους συμβόλαια με ασφαλιστικές καλύψεις υγείας εννοούν ότι συνήψαν ?
    Μήπως αυτή η εντυπωσιακή αύξηση οφείλεται στον μεγάλο αριθμό καρτών υγείας που είτε παρέχονται είτε πωλούνται?
    Πάμπολλες κάρτες εχουν εκδοθεί απο Τράπεζες, απο διάφορες εταιρείες, ακόμα και απο ομιλο φροντιστηρίων, απο εφημερίδες με κουπόνια και απο ασφαλιστικές εταιρείες ακόμα ως δώρο/παροχή με καθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο είτε αυτοκινήτου ή κλάδου πυρός.

    Αυτές οι κάρτες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δίδονται είτε δωρεάν ή με αγορά τους κατόπιν μεγάλης τηλεοπτικής τους κατα καιρούς διαφήμισης ή τηλεφωνικών οχλήσεων.

    Όπου παρέχουν εκπτώσεις, δωρεάν κάποιες εξετάσεις ή τσεκ απ σε διαγνωστικά κέντρα και επισκέψεις σε γιατρούς, ακόμα και εκπτώσεις νοσηλείας σε ιδιωτικά νοσηλευτικά κέντρα .
    Ε! Πως να μην φτάνουμε έτσι στον εντυπωσιακό αριθμό αύξησης σε ασφαλιστικές καλύψεις υγείας

    Αφήνω στον καθένα να σκεφτεί και να κρίνει το τι παιχνίδι παίζουν κάποιοι με το να παρουσιάζουν έτσι εντυπωσιακούς αριθμούς συμβολαίων υγείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή